AktualnoUrednički izbor

Dajmo ruke slave: Imamo predsjednicu, Gradski kotar Lapad odabrao je promjenu!

Nakon ponovljenih izbora za mjesnu samoupravu Gradskog kotara Lapad, iz platforme Dajmo ruke uputili su priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Imamo predsjednicu! Gradski kotar Lapad odabrao je promjenu. Nakon nevjerojatnog dana na biračkom mjestu, nakon kolona ljudi koji su u Lapadu pokazali važnost kotarskih izbora, nakon nevjerojatnog završetka, imamo rezultate- Anamarija Miletić, nositeljica liste Dajmo ruke, predsjednica je Gradskog kotara Lapad. Na izbore je izašlo 1331 , za Dajmo ruke je glasalo 581, za SDP 116 i za HDZ 615 birača, uz 19 nevažećih listića. Nakon prebrojavanja glasova gospođa Tatjana Šimac Bonačić, nositeljica liste SDP-a, koji je osvojio 1 mandat, potvrdila je da će podržati Anamariju Miletić kao predsjednicu kotara. Čestitamo građanima Lapada što su se odlučili za promjenu, a od sutra svi zajedno – dajmo ruke za još bolji Lapad,  navode u priopćenju iz platforme Dajmo ruke.
Podsjetimo, nositeljica SDP-ove liste Tatjana Šimac Bonačić za DuList je potvrdila kako će SDP glas dati platformi Dajmo ruke. Kako je navela Šimac Bonačić, smatra da se platforma Dajmo ruke zalagala za slične stvari kao i SDP pa će time i uspješno surađivati. Inače, zbog jednakog broja osvojenih mandata, gradonačelnik Mato Franković prethodno je na društvenim mrežama proglasio pobjedu HDZ-a, a isto su učinili i članovi platforme Dajmo ruke. Ipak, uz podršku SDP-a koji je osvojio jedan mandat, GK Lapad ipak je osvojila nositeljica liste platforme Dajmo ruke, Anamarija Miletić.
Foto: Dajmo ruke 

Pročitajte još

Izložba ‘Dani ponosa – herojska obrana Dubrovnika 1991.’ gostuje u Zagrebu

Dulist

Studentska ‘PEP konferencija’ ovog četvrtka i petka na Kampusu

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist