Aktualno

‘ČUVARI PRIRODE’ Mališani iz Palčice učili o važnosti očuvanja prirode

'ČUVARI PRIRODE' Mališani iz Palčice učili o važnosti očuvanja prirode

Predškolci Dječjeg vrtića ‘Palčica’ na kreativan su način učili o važnosti očuvanja prirode kroz izradu pernica i plakata od recikliranih materijala, što je samo jedna od aktivnosti koja se održala u sklopu eko projekta DV Dubrovnik ‘Čuvari prirode’ čiju je važnost prepoznala i Valamar Riviera.

Sami projekt je započeo početkom ove godine s ciljem uvrštavanja eko sadržaja u odgojno-obrazovni rad, poticanja djece na ekološki odgovorno ponašanje, ukazivanja važnosti brige za okoliš i očuvanja okoliša te razvoja vještina očuvanja okoliša u, za djecu bliskim, situacijama.

– Jako nam je drago što smo ostvarili uspješnu suradnju s Valamar Rivierom čija je donacija svakako pridonijela kvaliteti i raznovrsnosti materijala koje su djeca Dječjih vrtića Dubrovnik koristila u sklopu projekta ‘Čuvari prirode’. Vjerujemo da smo djeci uspjeli prenijeti eko poruke te djelovati na razvoj njihove ekološke svijesti, pozitivnog stava prema prirodi i široj društvenoj zajednici te će se odgojno-obrazovni rad nastaviti u tom smjeru. Osim ovog projekta, hotel Valamar Club Dubrovnik ove je godine ugostio velik broj mališana iz naših vrtića u sklopu programa ‘Mali turizam’ te se nadamo da će se naša suradnja nastaviti i dalje – izjavila je ovom prigodom Boja Milan Mustać, ravnateljica Dječjih vrtića Dubrovnik.

Podrška ovakvoj vrsti projekta čini idealnu simbiozu dvaju od devet krovnih programa društvenog odgovornog poslovanja Valamar Riviere i to onog ‘Mali turizam’, koji obuhvaća suradnje s dječjim vrtićima u destinacijama Valamar Riviere te programa ‘Zeleni Valamar’, koji je usmjeren na inicijative čija je tema zaštita okoliša.

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist