Aktualno

“Čut ćemo se u ponedjeljak!”

"Čut ćemo se u ponedjeljak!"

Ni gradonačelnik Andro Vlahušić, niti bilo tko iz gradske uprave nije našao za shodno odgovoriti na pitanja duLista o važnom pitanju – mogućem bankrotu Grada.

Sve to ukoliko Privredna banka Zagreb za 30 dana sprovede u djelo pokrenuti postupak prisilne naplate čak 100 milijuna kuna neplaćenih obveza po kreditu za gradnju javne garaže!

Mario Tevšić, koji zbog odsutnosti mijenja glasnogovornika Zorana Obradovića, obavijestio nas je kako su u Gradu Dubrovniku upit duLista zaprimili.
– Gradonačelnik će o ovoj temi na sjednici Gradskog vijeća sutra informirati vijećnike i javnost. Ako taj odgovor ipak ne zadovolji potrebe pisanja Vašeg teksta, čut ćemo se u ponedjeljak – šturo nam je odgovorio e-mailom Tevšić, iako smo odgovor na postavljena pitanja zatražili tijekom današnjeg dana za potrebe pisanja teksta na portalu.

Ova reakcija u najmanju ruku čudi, tim više što su informacije o dopisu PBZ-a Gradu i Midia Grupi ionako već objavljene u javnosti. Budući da se navodno dovodi u opasnost gradski proračun, dakle proračun građana Dubrovnika, netko je Pred Dvorom 1 ipak trebao naći za shodno odgovoriti, makar i šturo, na pitanja o ovoj važnoj temi.

Bez obzira što će o njoj sutra politički govor pred vijećnicima održati gradonačelnik, javnost danas zanimaju samo i isključivo činjenice.

Više sreće nismo imali ni s Midia Grupom. Tako nas je Ana Silov, zamjenica voditelja financija i administracije Midia Grupe, obavijestila kako su odgovorne osobe društva Garaža Dubrovnik d.o.o. na službenom putovanju pa nisu u u mogućnosti odgovoriti na pitanja u traženom roku, koji je, napomenuli su, vrlo kratak.

Odgovori će stići u ponedjeljak, pa će javnost o navodnom bankrotu najprije čuti od samog gradonačelnika, a duList će čim dobije odgovore iste i objaviti.

Pročitajte još

Bačić o izbornom danu: Nepotrebno, iracionalno, izgubit ćemo 300 milijuna eura

Dulist

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist