Aktualno

“Čut ćemo se u ponedjeljak!”

Ni gradonačelnik Andro Vlahušić, niti bilo tko iz gradske uprave nije našao za shodno odgovoriti na pitanja duLista o važnom pitanju – mogućem bankrotu Grada.

Sve to ukoliko Privredna banka Zagreb za 30 dana sprovede u djelo pokrenuti postupak prisilne naplate čak 100 milijuna kuna neplaćenih obveza po kreditu za gradnju javne garaže!

Mario Tevšić, koji zbog odsutnosti mijenja glasnogovornika Zorana Obradovića, obavijestio nas je kako su u Gradu Dubrovniku upit duLista zaprimili.
– Gradonačelnik će o ovoj temi na sjednici Gradskog vijeća sutra informirati vijećnike i javnost. Ako taj odgovor ipak ne zadovolji potrebe pisanja Vašeg teksta, čut ćemo se u ponedjeljak – šturo nam je odgovorio e-mailom Tevšić, iako smo odgovor na postavljena pitanja zatražili tijekom današnjeg dana za potrebe pisanja teksta na portalu.

Ova reakcija u najmanju ruku čudi, tim više što su informacije o dopisu PBZ-a Gradu i Midia Grupi ionako već objavljene u javnosti. Budući da se navodno dovodi u opasnost gradski proračun, dakle proračun građana Dubrovnika, netko je Pred Dvorom 1 ipak trebao naći za shodno odgovoriti, makar i šturo, na pitanja o ovoj važnoj temi.

Bez obzira što će o njoj sutra politički govor pred vijećnicima održati gradonačelnik, javnost danas zanimaju samo i isključivo činjenice.

Više sreće nismo imali ni s Midia Grupom. Tako nas je Ana Silov, zamjenica voditelja financija i administracije Midia Grupe, obavijestila kako su odgovorne osobe društva Garaža Dubrovnik d.o.o. na službenom putovanju pa nisu u u mogućnosti odgovoriti na pitanja u traženom roku, koji je, napomenuli su, vrlo kratak.

Odgovori će stići u ponedjeljak, pa će javnost o navodnom bankrotu najprije čuti od samog gradonačelnika, a duList će čim dobije odgovore iste i objaviti.

Pročitajte još

OD PONEDJELJKA Na ovim parkiralištima Sanitata nećete moći parkirati zbog snimanja

Dulist

Pročitajte tko je u četvrtak i petak bez struje

Dulist

OŠ CAVTAT Buše se sonde, ispitiva teren, a lokacijska dozvola stiže krajem mjeseca

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija