Zanimljivosti

Couchsurfing za građane Dubrovnika

Živite u Dubrovniku, i želite u sklopu istraživačkog projekta promijeniti mjesto svog boravka? Priliku za to pruža vam istraživački projekt PERFORMATIV, u sklopu kojeg se objavljuje Natječaj za couchsurfing u vlastitom gradu.

PERFORMATIV je znanstveno-umjetnički projekt u organizaciji Udruge Kontraakcija (Zagreb) i partnerskih udruga Šigureca (Zadar) i Art radionica Lazareti (Dubrovnik) u produkciji SU Klubtura, a organizatori traže stanovnike Zadra i Dubrovnika koji bi bili spremni zamijeniti svoju sobu/stan na 14 dana te bilježiti promjene koje primjećuju i doživljavaju.

Sudionici razmjene boravka moraju imati prebivalište u Zadru i Dubrovniku, moraju biti spremni zamijeniti svoj stambeni prostor s drugim sudionikom sugrađaninom na rok od 14 dana za što će čak dobiti novčanu naknadu.

Od sudionika se traži redovito bilježenje svoje nove svakodnevice, kao i naravno poštovanje prema prostoru domaćina. Potrebno je zapisati promjene i specifičnosti koje se primjećuju usred promjene životnog prostora, kao i nove stavove, osjećaje i saznanja vezane uz svoj grad i novu okolinu.

Bilježenje svojeg osobnog osjećaja i okoline vršit će se putem fotoaparata, mobilnog 3G uređaja i postojećih mobilnih aplikacija za obradu teksta, zvuka i slika koje ćemo dnevno izmjenjivati prema dogovoru putem interneta.
 
Natječaj je otvoren do 9. rujna 2012. godine, a prijave i informacije mogu se pronaći na stranicama PERFORMATIVA na blogu http://performativ2012.tumblr.com/, facebook stranici http://www.facebook.com/Performativ, web stranici www.kontraakcija.hr ili se javiti Mirjani Andrić na mail mirjana@kontraakcija.hr.

Pročitajte još

BESPLATNI WEBINARI Kako proširiti svoje poslovanje ili se ‘progurati’ na tržištu?

Dulist

BOLJE OD BILO KOJEG SHOWA Kreće nova sezona Kluba mladih znanstvenika

Dulist

‘LIJEPO JE KAD SE DRŽI DO TRADICIJE’ Luminacija u Čibači uoči blagdana sv. Luke

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija