Grad

CONNIE I TRIP ADVISOR Hilton Imperial slavi dvije nagrade!

Hilton proslava

Ima li boljeg načina za početak nove sezone od dobivanja priznanja? Upravo je to posljednja novost koja dolazi iz Hilton Imperiala. Hotelu su nagradu uručili sami gosti koji su svoje zadovoljstvo podijelili sa svima putem jednog od najpoznatijih portala za turizam TripAdvisor-a.

– Ova nagrada, koja je rezultat truda cijelog hotelskog tima, nešto je što posebno cijenimo i na što smo iznimno ponosni. Povratna informacija, koja nam otkriva sve prednosti i nedostatke, od iznimne je važnosti i najbolji je pokazatelj koliko je zapravo naša usluga uspiješno izvršena u očima gostiju. Cijeli tim veseli se najviše upravo ovoj nagradi, jer ona znači da je naš trud uspio te da će nas se naši gosti sjećati i rado nam se vraćati – potvrdio nam je Vlaho Margaretić, glasnogovornik ove renomirane hotelske kuće.

– Cilj je bio i uvijek će biti nadmašiti očekivanja gostiju, te je ovo priznanje potvrda da se posao radi ne samo kvalitetno nego i sa zadovoljstvom što gosti i prepoznaju. Ovo naravno znači da ćemo se u slijedećoj godini truditi i više, te se nadamo da će se ovaj niz nastaviti i dogodine. Već smo spominjali i nagradu Connie, koja se dodijeljuje jednom godišnje najboljem Hiltonu u Europi. Upravo kao takav prepoznat je Hilton Imperial i to već treću godinu! – dodao je Margaretić.

Ceremonija je ovog puta organizirana uz cocktail party na samom vrhu Srđa uz prepoznatljiv pogled koji je još jednom odaslao sliku Dubrovnika kao jedne od najboljih svijetskih destinacija. Direktorici, Ruhsar Eyoner, pod čijim vodstvom su ove nagrade osvojene, nagradu su uručili direktor regije Esam Abouda, direktor branda Hilton Worldwide Gary Steffen i direktor branda za Europu Andreas Lackner. Proslava se dalje nastavila uz večeru i glazbu uživo za sve zaposlenike u konobi ‘Dubravka’.

Pročitajte još

Dvije obitelji s ukupno devetoro djece uselit će u gradske stanove

Dulist

Francuski veleposlanik u nastupnom posjetu kod gradonačelnika

Dulist

KINEMATOGRAFI DUBROVNIK Pogledajte što ima u kinima

Dulist