Aktualno

CNN SNIMA EMISIJU Poznati svjetski novinar zaplesao je linđo, a obišao je i izložbu u Lazaretima

Ekipa CNN-a i jedan od najcjenjenijih novinara Richard Quest već neko vrijeme borave u Gradu, a razlog je snimanje emisije o putovanjima Quest’s World of Wonder. Ovog je utorka imao priliku zaplesati linđo te razgovarati s bivšom plesačicom, a danas vodičkom Jelicom Čučević.

Emisija će trajati puna dva i pol sata na CNN-u, a glavna tema bit će upravo Dubrovnik. Richard Quest posjetio je također Lazarete gdje je razgledao izložbu COVID-19 i kuga.

Osim navedenog, ekipa će snimati ljekarnu Male Braće, Belvedere te će gledateljima prenijeti informacije o gastronomskoj ponudi Grada.

Franković u emisiji Quest Means Business
-Prije tri godine kada sam prvi put gostovao u emisiji CNN-a Quest Means Business i pričao o održivosti turizma te o programu Respect The City smatrao sam tada to jednom od najvećih reklama za Grad jer Richard Quest je svjetski poznati novinar i njegova emisija ima milijune gledatelja širom svijeta. Prošlu godinu u jeku pandemije ponovno su me pozvali da gostujem u navedenoj emisiji u trenutcima kada nas je Velika Britanija stavila na crvenu listu, a sada Quest Means Business dolazi u Grad Dubrovnik te ćemo 10. lipnja imati uživo razgovor upravo iz našeg Grada – napisao je gradonačelnik Mato Franković u statusu na Facebooku prije dva dana.

Pročitajte još

PROMOCIJA NA IZRAELSKOM TRŽIŠTU Sviđa li vam se ‘Židovska tura u Dubrovniku?’

Dulist

GUŽVA NA GRANICI Kilometarska kolona na Kleku, čeka se i više od sat vremena

Dulist

DRUGI U HRVATSKOJ! Matej Perak zadatke iz matematike rješava za dvije sekunde

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija