Aktualno

CNN SNIMA EMISIJU Poznati svjetski novinar zaplesao je linđo, a obišao je i izložbu u Lazaretima

CNN SNIMA EMISIJU Poznati svjetski novinar zaplesao je linđo, a obišao je i izložbu u Lazaretima

Ekipa CNN-a i jedan od najcjenjenijih novinara Richard Quest već neko vrijeme borave u Gradu, a razlog je snimanje emisije o putovanjima Quest’s World of Wonder. Ovog je utorka imao priliku zaplesati linđo te razgovarati s bivšom plesačicom, a danas vodičkom Jelicom Čučević.

Emisija će trajati puna dva i pol sata na CNN-u, a glavna tema bit će upravo Dubrovnik. Richard Quest posjetio je također Lazarete gdje je razgledao izložbu COVID-19 i kuga.

Osim navedenog, ekipa će snimati ljekarnu Male Braće, Belvedere te će gledateljima prenijeti informacije o gastronomskoj ponudi Grada.

Franković u emisiji Quest Means Business
-Prije tri godine kada sam prvi put gostovao u emisiji CNN-a Quest Means Business i pričao o održivosti turizma te o programu Respect The City smatrao sam tada to jednom od najvećih reklama za Grad jer Richard Quest je svjetski poznati novinar i njegova emisija ima milijune gledatelja širom svijeta. Prošlu godinu u jeku pandemije ponovno su me pozvali da gostujem u navedenoj emisiji u trenutcima kada nas je Velika Britanija stavila na crvenu listu, a sada Quest Means Business dolazi u Grad Dubrovnik te ćemo 10. lipnja imati uživo razgovor upravo iz našeg Grada – napisao je gradonačelnik Mato Franković u statusu na Facebooku prije dva dana.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist