GradUrednički izbor

ČITATELJICA: Hvala mladiću koji je vratio dokumente i novac gošći. Predivan događaj na ponos grada!

srce

Naša čitateljica koja je htjela ostati anonimna (podaci poznati redakciji) javila nam se s jednom zamolbom. Naime, htjela je zahvaliti 20-godišnjem mladiću iz Dubrovnika koji je u ponedjeljak vratio dokumente i nešto novaca gošći koje je prethodno pronašao.

-Željela bih zahvaliti našem dvadesetogodišnjem sugrađaninu koji je našoj gošći iz Španjolske pronašao osobni dokument-iskaznicu, nešto novaca i sve to ispravno vratio koristeći moderne, nove kanale, točnije Instagram. Došao je do njene poznanice u Kubi koja je obavijestila našu gošću o pronalasku. Sve se to povezalo u jednu lijepu i sretnu priču te je naša gošća, koja ovdje stoji dva tjedno, uredno dobila dokumente nazad – istaknula je.

-Sve se to odvijalo jučer oko podne i za sat vremena, dok smo razmišljali vratiti se ulicom Iva Vojnovića pa po susjednim prostorima pitati je li netko pronašao dokumente, do konačno policijske postaje o prijavi izgubljenog dokumenta (koja bi je procedura čekala!), sve je imalo sretan završetak. Svaka mu čast. Predivan događaj na ponos grada i svih nas! Godi nam svima – istaknula je naša čitateljica.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist