Aktualno

Čišćenje zelenih površina kampusa

Čišćenje zelenih površina kampusa

U ponedjeljak počinje čišćenje zelenih površina na širem prostoru Stare bolnice.

Naime, gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić, župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić, rektor Sveučilišta u Dubrovniku Mateo Milković, ravnatelje Opće bolnice Dubrovnik Branko Bazdan te pročelnica Konzervatorskog odjela Ministarstva kulture Žana Baća, obišli su sveučilišni kampus u Staroj bolnici. 
 
Tijekom obilaska dogovoreno je da će čišćenje zelenih površina u širem prostoru Stare bolnice početi već u ponedjeljak, 16. travnja,  a na čišćenju će se angažirati  predstavnici Vrtlara, Čistoće i JVP Dubrovački vatrogasci. 

Grad Dubrovnik nakon današnjeg sastanka očekuje prijedlog Opće bolnice Dubrovnik za način upravljanja objekta "Stare Nautike", koja bi se potom sukladno određenoj namjeni primjereno obnovila i uredila, a sadašnji stanari stambeno zbrinuli kroz gradski socijalni program. Konzervatorskom odjelu će se predstaviti prijedlog prostorno-planskog rješenja Sveučilišnog kampusa, koji se proteže od Rektorata do Ville Čingrija, kako bi se idejno i prometno rješenje moglo uskladiti s konzervatorskim smjernicama do donošenja izmjena i dopuna GUP-a Grada Dubrovnika.
 

Pročitajte još

BIG SEE Studio Proto-Arch dobio nagradu za igralište u Mandaljeni

Dulist

OD UTORKA Stižu nove cijene goriva!

Dulist

NAGRAĐENE DORIS KOSOVIĆ I MIA DIMŠIĆ Najbolja pjesma po izboru radijskih urednika

Dulist