Aktualno

CineStar u travnju

U sklopu Ingrinog stambeno-poslovnog kompleksa Dvori Lapad krajem studenog započelo je uređenje multipleks kina CineStar Dubrovnik koji će svoja vrata otvoriti u travnju 2012. godine.  

Krajem studenog ishođene su sve potrebne dozvole te su stečeni uvjeti za početak radova na uređenju tri kinodvorane u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa u uvali Lapad. Nove dvorane bit će jednako opremljene kao i postojeće u skladu sa CineStar Premium standardima što podrazumijeva „wall to wall“ filmska platna, vrhunske zvučne sustave Dolby Digital Ex (6+1) i DTS, te amfiteatarski raspored sjedala poznatog svjetskog proizvođača Quinette. Dobra vijest za sve parove – „ljubavna sjedala“ sačinjavat će dvadeset posto ukupnog broja sjedala u pojedinoj dvorani.

Kino će također imati lobi u kojem će se nalaziti blagajne za kupovinu kino ulaznica, bar i prodajna mjesta s raznovrsnom ugostiteljskom ponudom. Posebna pažnja bit će posvećena i osobama s invaliditetom, kojima će se omogućiti olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana.

U travnju se očekuje i otvaranje i prvog dubrovačkog supermarketa trgovačkog lanca Studenac, kao i ostalih maloprodajnih i ugostiteljskih sadržaja koji će Dubrovčanima omogućiti kvalitetnije provođenje slobodnog vremena te će doprinijeti kulturnoj i zabavnoj ponudi Grada. Više o ovoj temi razgovarali smo za novi broj DuLista, s direktorom Dvora Lapad Dankom Debanom. 

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija