Aktualno

CineStar u travnju

U sklopu Ingrinog stambeno-poslovnog kompleksa Dvori Lapad krajem studenog započelo je uređenje multipleks kina CineStar Dubrovnik koji će svoja vrata otvoriti u travnju 2012. godine.  

Krajem studenog ishođene su sve potrebne dozvole te su stečeni uvjeti za početak radova na uređenju tri kinodvorane u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa u uvali Lapad. Nove dvorane bit će jednako opremljene kao i postojeće u skladu sa CineStar Premium standardima što podrazumijeva „wall to wall“ filmska platna, vrhunske zvučne sustave Dolby Digital Ex (6+1) i DTS, te amfiteatarski raspored sjedala poznatog svjetskog proizvođača Quinette. Dobra vijest za sve parove – „ljubavna sjedala“ sačinjavat će dvadeset posto ukupnog broja sjedala u pojedinoj dvorani.

Kino će također imati lobi u kojem će se nalaziti blagajne za kupovinu kino ulaznica, bar i prodajna mjesta s raznovrsnom ugostiteljskom ponudom. Posebna pažnja bit će posvećena i osobama s invaliditetom, kojima će se omogućiti olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana.

U travnju se očekuje i otvaranje i prvog dubrovačkog supermarketa trgovačkog lanca Studenac, kao i ostalih maloprodajnih i ugostiteljskih sadržaja koji će Dubrovčanima omogućiti kvalitetnije provođenje slobodnog vremena te će doprinijeti kulturnoj i zabavnoj ponudi Grada. Više o ovoj temi razgovarali smo za novi broj DuLista, s direktorom Dvora Lapad Dankom Debanom. 

Pročitajte još

More u Dubrovniku na 29,4 Celzijeva stupnja, mljetsko Malo jezero ‘ugrijalo’ na preko 30

Dulist

U Policijskoj upravi održan sastanak o sigurnosti i turističkoj sezoni

Dulist

Libertas Dubrovnik ima novu internetsku stranicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija