AktualnoUrednički izbor

Chriztel je prošla u finale Supertalenta, a u tome su joj pomogle ‘Figurinke’

Chriztel je prošla u finale Supertalenta, a u tome su joj pomogle 'Figurinke'

Velika čast i zadovoljstvo bila je čuvati leđa predivnoj djevojci neopisivoga glasa čija emocija i skromnost zrače puno dalje od pozornice Supertalenta – ističu nam naše Figurinke koje su protekle nedjelje nastupile na Supertalentu kao glazbena pratnja mladoj Filipinki/Međimurki Chriztel Renae Acevedu koja je drugi put dobila zlatni gumb. Otpjevala je pjesmu Doris Dragović ‘Ovo je naša krv’ i tako postala prva finalistica Supertalenta.

-Chriztel je zavoljela Hrvatsku i hrvatsko more, i odmah se upoznala s međimurskom tradicijom, nošnjama i pjesmama. Njen talent za pjevanje brzo je prepoznat te se odlučila prijaviti na Supertalent. U polufinalnoj emisiji Supertalenta pjevala je pjesmu Doris Dragović ‘Ovo je naša krv’, a klapa Figurin pratila ju je u pjesmi. Klapašice su pjevale u aranžmanu glazbenika Olje Dešića, a sve pod umjetničkim vodstvom Pauline Đapo. Maja Šuput stisnula je Chriztel zlatni gumb i poslala je direktno u finale. Navijamo za Chriztel i dalje! – navele su naše Figurinke.

Inače, ženska klapa Figurin nagrađivana je ženska klapa osnovana u okviru Udruge studenata Dubrovnika ‘Libertas’ u Zagrebu.

Nastup možete pogledati ovdje.

 

Pročitajte još

17. TJEDAN PSIHOLOGIJE O važnosti mentalnog zdravlja svih uzrasta

Dulist

SEVERINA NAKON OBRATA ‘Sad ću ići do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo’

Dulist

APEL ZA POMOĆ Obitelj Ujdur treba pomoć, majka Kristina je teško bolesna

Dulist