Aktualno

‘PRIZNANJE I TIMU VALAMAR ARGOSY HOTELA’ Belinda Lorraine Božanja najbolja direktorica hotela u 2023.

'PRIZNANJE I TIMU VALAMAR ARGOSY HOTELA' Belinda Lorraine Božanja najbolja direktorica hotela u 2023.

Belinda Lorraine Božanja, direktorica Valamar Argosy Hotela, nagrađena je kao najbolja direktorica hotela u 2023. godini i to posebnim priznanjem za posvećenost kvaliteti usluge. Nagrada joj je uručena na 25. kongresu hotelijera powered by Istratech, koji se održava u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn. Dodjelu nagrade za najboljeg direktora ili direktoricu hotela ove godine je pokrenula Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), a nagrada predstavlja posebno priznanje za izvanredan doprinos i utjecaj pojedinca na razvoj hotelske industrije.
Belinda Božanja direktorica je Valamar Argosy Hotel 4* u Dubrovniku, a njezino bogato iskustvo od preko 20 godina na poziciji direktorice u uspješnim hotelima s 4 i 5 zvjezdica dokaz su kontinuirane posvećenosti kvaliteti. Posebno se ističe njezina uloga mentora, gdje nesebično dijeli svoje praktično i teoretsko znanje s mlađim kolegama koji doprinose ostvarivanju misije i vizije Valamara. Njezina predanost i stručnost odražavaju se u uspješnosti poslovanja hotela Argosy, koji pod njezinim vodstvom bilježi kontinuirani rast i povećanje prihoda.
-Izuzetno sam počašćena što sam dobila posebno priznanje za najbolju direktoricu hotela u 2023. godini. Za mene su rad s ljudima, stalno usavršavanje znanja i dobar odnos s kolegama uvijek bili ključni u vođenju hotela. Ova nagrada predstavlja priznanje ne samo za moj osobni doprinos, već i za predan rad cijelog tima koji stoji iza uspjeha našeg hotela. Hvala svima koji su zaslužni za sjajan rezultat ove izvanredne sezone – izjavila je Belinda Lorraine Božanja.
Nagrada se dodjeljuje u partnerstvu sa sveučilištem Les Roches iz Švicarske koji će nagrađenima omogućiti sudjelovanja na Future Hospitality Summit konferenciji u Dubaiju 2024. godine, te dodijeliti 50 posto popusta na školarine za odabrane Executive MBA i Master programe.
Valamar već dugi niz godina nosi titulu TOP poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Kompanija kontinuirano radi na poboljšanju uvjeta i zadovoljstvu svojih zaposlenika te značajno ulaže u programe koji pružaju visoka primanja, atraktivna radna mjesta i razvoj karijera u turizmu. U vrhu sezone ove godine, Valamar je tako nudio minimalna neto primanja od 1.000 do 1.800 eura.

Pročitajte još

PROVJERILI SMO Dubrovnik bez podataka o američkim bullyjima XL i stafordima

Marko Džamarija

Cijene u siječnju više za 4,1 posto, najveći porast u restoranima i hotelima

Dulist

Evo koje su ulice u povijesnoj jezgri sutra bez vode!

Dulist