AktualnoUrednički izbor

ČETVRTO IZDANJE LUKSUZNOG MAGAZINA Stigao je novi Just Dubrovnik!

ČETVRTO IZDANJE LUKSUZNOG MAGAZINA Stigao je novi Just Dubrovnik!

S ponosom možemo najaviti kako je DuList objavio četvrto izda­nje besplatnog ljetnog vodiča ‘Just Dubrovnik Summer Edition’. Riječ je o jedinoj tiskanoj publikaciji na engle­skom jeziku u kojem gosti i turisti mogu uživati ove sezone. Novinska redakcija DuLista priredila je mnoš­tvo zanimljivih priča o Gradu, ponudi u Dubrovniku, njegovim znamenito­stima i kulturnoj baštini, ljepotama, ali i ljudima koji u njemu žive te stva­raju. Podsjetimo da, s obzirom na pan­demiju koronavirusa, ‘Just Dubrovnik’ nije objavljen lani, no ove godine zato se predstavlja u punom sjaju na čak 84. stranice.
Luksuzni magazin donosi razgovore s gradonačelnikom Matom Frankovi­ćem, direktoricom Turističke zajed­nice grada Dubrovnika Anom Hrnić, ali i s vaterpolistom Paulom Obradovi­ćem. Turisti mogu saznati više o ‘Kra­ljici među kamenicama’ – maloston­skoj kamenici.
Također, mogu pročitati priče o dubrovačkim umjetnicima Luku Paljetku, Terezi Kesoviji te mladoj Ivi Laterza, saznati više informacija o Dubrovačkim ljetnim igrama, upo­znati se s tradicijom Grada, ali i otkriti brojne gastronomske tajne.
Novina će se distribuirati, između ostalog, na Zračnoj luci Dubrovnik i u Turističkoj zajednici grada Dubrovnika, a svi vlasnici apartmana, ugostiteljskih objekata i ostali dionici turizma svoje besplatne primjerke mogu preuzeti u redakciji DuLista pozivom na broj 020/350-670 ili slanjem e-maila na adresu info@dulist.hr

 

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist