Aktualno

ČETVRTO IZDANJE LUKSUZNOG MAGAZINA Stigao je novi Just Dubrovnik!

S ponosom možemo najaviti kako je DuList objavio četvrto izda­nje besplatnog ljetnog vodiča ‘Just Dubrovnik Summer Edition’. Riječ je o jedinoj tiskanoj publikaciji na engle­skom jeziku u kojem gosti i turisti mogu uživati ove sezone. Novinska redakcija DuLista priredila je mnoš­tvo zanimljivih priča o Gradu, ponudi u Dubrovniku, njegovim znamenito­stima i kulturnoj baštini, ljepotama, ali i ljudima koji u njemu žive te stva­raju. Podsjetimo da, s obzirom na pan­demiju koronavirusa, ‘Just Dubrovnik’ nije objavljen lani, no ove godine zato se predstavlja u punom sjaju na čak 84. stranice.
Luksuzni magazin donosi razgovore s gradonačelnikom Matom Frankovi­ćem, direktoricom Turističke zajed­nice grada Dubrovnika Anom Hrnić, ali i s vaterpolistom Paulom Obradovi­ćem. Turisti mogu saznati više o ‘Kra­ljici među kamenicama’ – maloston­skoj kamenici.
Također, mogu pročitati priče o dubrovačkim umjetnicima Luku Paljetku, Terezi Kesoviji te mladoj Ivi Laterza, saznati više informacija o Dubrovačkim ljetnim igrama, upo­znati se s tradicijom Grada, ali i otkriti brojne gastronomske tajne.
Novina će se distribuirati, između ostalog, na Zračnoj luci Dubrovnik i u Turističkoj zajednici grada Dubrovnika, a svi vlasnici apartmana, ugostiteljskih objekata i ostali dionici turizma svoje besplatne primjerke mogu preuzeti u redakciji DuLista pozivom na broj 020/350-670 ili slanjem e-maila na adresu info@dulist.hr

 

Pročitajte još

PROMETUJE 48 LINIJA IZ 21 DRŽAVE Kraj posezone u Dubrovniku još nije na vidiku

Dulist

MARINA SVILOKOS ‘Neizvjesno je hoćemo li cijepljenje uopće moći organizirati u našim ljekarnama’

Iva Dedo

ODLIČNO! KUD ‘Stjepan Radić’ organizira učenje konavoske zdravice za djecu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija