DuList IN

ČESTITAMO Udala se ‘mala iz Gruža’!

ČESTITAMO Udala se 'mala iz Gruža'!

Rekli smo ‘da’! – objavila je na društvenim mrežama prelijepa 25-godišnja Lucija Lugomer, ‘mala iz Gruža’ koja je izgradila svjetsku karijeru ‘plus size’ modela, uz fotografiju s novopečenim suprugom, poduzetnikom Danijelom Grlićem.

Lucija i Danijel su tako vjenčanjem okrunili svoju nekoliko godina dugu vezu, a podsjetimo kako ju je Danijel zaprosio prošlog kolovoza baš na Stradunu. Vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi sv. Blaža, gdje su se prije 34-godine vjenčali i njezini roditelji. Otac Željko otpratio ju je do oltara. Nosila je vjenčanicu hrvatskog brenda Royal Bride s 30 metara ruskog bijelog satena i kristalnom čipkom ukrašenom perlama, ali po modelu koji je sama zamislila, a na nogama ručno rađene vjenčane cipele talijanskog brenda Sholala.

Podsjetimo, Lucija Lugomer jedna je od najpoznatijih hrvatskih modela o kojoj pišu i domaći i strani mediji, od Daily Maila do Voguea. Nedavno je postala dijelom pariške Baker Model Management modne agencije, koja inače angažira samo modele iz SAD-a. Osvaja svojim osmijehom, ali i zdravim stavom prema životu.

Sretno mladenci!

Pročitajte još

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist