Aktualno

ČESTITAMO! U ACI Marini Dubrovnik Plava zastava vijori dvadeseti put!

ČESTITAMO! U ACI Marini Dubrovnik Plava zastava vijori dvadeseti put!

ACI Marina Dubrovnik, jedna od najljepših, a svakako i najsigurnijih marina za privez, čuvanje i održavanje jahti na Jadranu, ovog četvrtka dvadeseti put proslavila je podizanje Plave zastave koju dodjeljuje Foundation for Environmental Education, FEE.

Simbol je to sigurnosti, ekološke prihvatljivosti i održavanja marine, a tom prigodom u ACI Marini Dubrovnik, u restoranu ‘Bazen’, održao se i prigodni domjenak na kojem je direktor Leo Ajduković pozdravio sve prisutne. Gostima se obratio i Marko Miljanić, pročelnik Odjela za poduzetništvo, turizam i more.

Zanimljivo je dodati i to kako su zastavu podigli veliki ljubitelji i gosti ACI Marine Dubrovnik, Albert i Rina iz Beča, koji baš u našu marinu dolaze već 35 godina!

Podsjetimo, Plava zastava za plaže i marine je međunarodni ekološki program zaštite okoliša mora i priobalja, čiji je prvenstveni cilj održivo upravljanje i gospodarenje morem i obalnim pojasom. Kriteriji za dodjeljivanje Plave zastave su vrlo zahtjevni i obuhvaćaju niz područja: ekološki odgoj i obrazovanje, informiranje javnosti, kakvoću vode, upravljanje okolišem, kao i sigurnost i kvalitetu usluga.

Kako je bilo na današnjoj proslavi, pogledajte u fotogaleriji našeg Zvonimira Pandže.

Pročitajte još

[FOTO] NA KAMPUSU Mladi sudjelovali u ‘Europskoj priči o izborima’

Dulist

Županija i Dubrovnik predstavljaju se na sajmu ATM u Dubaiju

Dulist

[FOTO] TUŽNO SJEĆANJE Položeni vijenci u spomen na poginule putnike ‘Aurore’

Dulist