Aktualno

ČESTITAMO! Avijacijski ‘Oscar’ američkog udruženja u rukama Tončija Peovića

Tonči Peović dobro je poznato ime u ‘aero’ svijetu – pilot, stručnjak, analitičar, ujedno član niza svjetskih strukovnih udruženja i organizacija koje se bave aeronautikom i menadžmentom aerodroma. Stoga ne čudi i ono najnovije priznanje – i to prekooceansko!

‘Leadership Award’, svojevrsni avijacijski Oscar, stigao je u ruke gospara Peovića, a on nam je za DuList kratko komentirao o čemu se zapravo radi. Kaže, počašćen je.

‘Leadership Award’, svojevrsni avijacijski Oscar, stigao je u ruke gospara Peovića

– Dugo sam surađivao sa američkim Udruženjem izvršnih američkih direktora (American Association of Airport Executives). Radi se o udruženju koje okuplja manje-više sve direktore i rukovodstva njihovih aerodroma. Oni su imali međunarodnu organizaciju gdje su uključivali i druge direktore zračnih luka, a i sam sam bio potpredsjednik tog udruženja – napominje nam gospar Peović, ističući kako je AAAE organiziralo sastanke, kongrese, te su ujedno širili i međusobno razmjenjivali iskustva, upoznavali se, lobirali i tako dalje.
– Povodom mog formalnog odlaska u mirovinu dodijelili su mi priznanje za koje moram kazati da me baš iznenadilo – ne dobije ga baš svatko! – a u kojem iskazuju posebnu zahvalnost za cjelokupni rad i doprinos udruženju – ponosno zaključuje naš sugovornik.

MNJB

Pročitajte još

VANDA I GABRIELA ĐANIĆ Mama i kći violončelistice stvaraju lijepu glazbenu priču

Maria Prkut

Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu

Dulist

OBOREN REKORD Danas je najtoplije bilo u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija