Županija

Centar za poduzetništvo na savjetovanju u Imotskom

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije sudjeluje na savjetovanju na temu “Financijske potpore za poduzetnike iz EU i ostalih izvora do 2030. godine” koja se održava u Imotskom. Savjetovanje organizira Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije u suradnji s Udrugom Mreža BOND. U središtu pozornosti na ovom savjetovanju su teme od uloge poduzetničkih potpornih institucija u financiranju projekata poduzetnika do 2030. godine i pregleda izvora financiranja u razdoblju 2020. do 2030., do Nacionalnog plana oporavka i otpornosti RH do 2026., višegodišnjeg financijskog okvira za razdoblje 2021. – 2027., programa Europske unije u razdoblju u istom razdoblju, pa sve do Norveških fondova i drugih izvora.

Mreža Bond ima za cilj standardiziranim i visokokvalitetnim uslugama PPI, pružiti potporu poduzetnicima u svim fazama razvoja poduzeća. Ovakav oblik institucionalizacije omogućuje još bržu razmjenu iskustava i znanja između poduzetničkih potpornih institucija, a time i učinkovit odgovor na izazove poslovanja.

Pročitajte još

Dobroslavić izabran za potpredsjednika Odbora regija iz redova nacionalnih izaslanstava

Dulist

Ponavlja se natječaj za izbor direktora županijskog TZ-a, kandidati nisu dobili potrebnu većinu glasova

Dulist

TURISTIČKI LIPANJ U županiji ostvareno preko milijun noćenja, najbrojniji Britanci

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija