Aktualno

ČELNO MJESTO TZ-a Franković će podržati Anu Hrnić ako je predloži Povjerenstvo

ČELNO MJESTO TZ-a Franković će podržati Anu Hrnić ako je predloži Povjerenstvo

Gradonačelnik Mato Franković prokomentirao je natječaj za čelnu osobu Turističke zajednice grada Dubrovnika, koji je u tijeku, a na koji se do danas prijavila smo jedna osoba. Rekao je kako Ana Hrnić ima njegovu potporu ako njena kandidatura bude istaknuta.
Naglasio je i kako on kao predsjednik Turističkog vijeća TZ-a nije želio sudjelovati u postupku izbora već je to prepustio ljudima iz struke. U povjerenstvu su tako Tomislav Dumančić, Katija Jerković i Stanko Ljubić te će oni Turističkom vijeću donijeti prijedlog odluke o tome tko bi trebao biti budući direktor turističke zajednice.
-Grad je rasadnik turističkih stručnjaka koji su sposobni voditi hotele, resorte, i TZ i očekujem i više prijava od jedne – rekao je.
Na pitanje o Ani Hrnić, čije se ime neslužbeno spominjalo kao izgledno za ovu poziciju rekao je kako on u Turističkom vijeću, koje će donijeti odluku, ima samo jednu ruku, a ostali članovi su ljudi iz struke.
-Oni će sa mnom donijeti sud. Anu Hrnić poštujem, poštujem njen životni put i sve ono što je radila turističkoj agenciji Gulliver gdje je zaposlena i mislim da ona sigurno može doprinijeti. Tko još može doprinijeti, tko će još biti kandidat to ćemo vidjeti. Kad bude izabran kandidat ili kandidatkinja onda ćemo moći konkretno reći više o tome – rekao je, a na novinarsko pitanje hoće li ona imati njegovu potporu ako njena kandidatura bude istaknuta odgovorio je potvrdno.

Pročitajte još

[FOTO] Katji Bakija dodijeljeno Priznanje Doma Marina Držića

Dulist

TURISTIČKE BROJKE U DUBROVNIKU ‘Odličan početak sezone’

Dulist

16 ROTACIJA TJEDNO AMSTERDAM – DUBROVNIK Značajno povećanje broja letova nizozemskog avioprijevoznika

Dulist