Aktualno

Cavtaćani velika srca pokrenuli akciju ‘Darujmo radost Božića svima’

Cavtaćani velika srca pokrenuli akciju 'Darujmo radost Božića svima'

U ovim teškim vremenima pandemije dobra volja Cavtaćana ne posustaje. Okupljeni oko Facebook stranice Humanitarna organizacija Cavtat 1950 odlučili su organizirati humanitarnu akciju naziva ‘DARUJMO RADOST BOŽIĆA SVIMA’ koja će trajati od 14. do 19. prosinca 2020. godine u kojoj prikupljaju hranu i higijenske potrepštine za osobe lošeg imovinskog stanja u Konavlima.

– Uz dogovor konavoskog dekanata te udruge ‘Srcem za Konavle’ doći ćemo do obitelji kojima je pomoć potrebna i pokušati im Božićne blagdane učiniti koliko toliko lakšim i sretnjim. Stoga Vas ovim putem pozivamo da nam se priključite u akciji i svojim prilogom pomognete da i njima ovaj Božić bude topao. Prilozi će se skupljati u domu na Obodu od 14:00 do 19:00 sati te ćete moći pronaći košare za priloge u trgovinama Pemo u Močićima, te Tommy na Grudi i Obodu – poručuju iz organizacije.

U sklopu akcije ‘Darujmo radost Božića svima’ s lakoćom su posjekli i iscjepali preko deset metara hrastovine. Zato pozivaju da im se slobodno jave svi oni kojima treba ili jednostavno znaju nekoga komu je potrebna, a ne može si je priuštiti.

– Javite nam se porukom u inbox ili osobnim dolaskom u dom na Obodu te ćemo rado pomoći i dovesti vam drva – dodali su.

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist