Kultura

Čarolija malih i velikih umjetnika u Parku Luja Šoletića!

Ne propustite vizualnu čaroliju koju su zadnjih mjesec dana marljivo pripremali mali i veliki umjetnici – ovu subotu ujutro od 10:30 u Parku Luja Šoletića biti će predstavljeni radovi nastali na dječjim radionicama kao i umjetničke intervencije na urbanoj opremi koje su naše umjetnice osmislile i izvele, a koje će trajno ukrasti naš lijepi gruški park i pretvoriti ga u galeriju na otvorenom, a možda i ponekom posjetitelju izmamiti osmijeh.

Na porjektu, nazvanom ART PARK, prestavit će se radovi nastali na radionicama Doma Marina Držića (Držićeva galerija likova / voditeljica Jasmina Runje), Umjetničke galerije Dubrovnik (# MOMAD Kids: Brodovi / voditeljica Ivona Šimunović), Prirodoslovnog muzeja Dubrovnik (Boje na 6 noga / voditeljica Dubravka Tullio) te radove koji trajno ostaju u ART PARKU – Galeriji na otvorenom naših akademskih umjetnica Klare Knego, Lene Kramarić, Wande Mitrović, Jasmine Runje, Dubravke Tullio i Josipe Vlašić.

Projekt Street Art / Art Park sklopu manifestacije Ljeto u Gružu održava se drugu godinu za redom u Parku Luja Šoletića pod vodstvom Iris Lobaš Kukavičić i Kristine Mirošević, a zamišljen je kao urbana platforma za suvremenu umjetnost koja aktivira ovaj javni prostor te njega i njegove sudionike čini vidljivijima široj javnosti.

Pročitajte još

Uspješno završen ovogodišnji ciklus izvedbi Renesansnog vrta ‘Amaryllis’

Dulist

Izvrstan spoj violine i glasovira u izvedbi Alene Baeve i Vadyma Kholodenka

Dulist

Igre prigodnim programom obilježile 750 godina od proglašenja Dubrovačkog statuta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija