Zanimljivosti

Caritas dodijelio zahvalnice

Caritas dodijelio zahvalnice

Caritas Dubrovačke biskupije dodijelio je danas priznanja i zahvalnice svima koji su pomogli u radu Caritasu DB u protekloj godini, tako je i duList dobio priznanje.

Ovom prigodom biskup msgr. Mate Uzinić istaknuo je da je upravo prije godinu dana blagoslovio prostor Caritasa i zahvalio se na podršci u radu. Zahvalio se svim medijima te da svim medijima pripada godišnja nagrada Caritasa.
 
– Ovo je godina vjere, a protekla godina je bila godina ljubavi. Iz Božje perspektive ljubav je na prvom mjestu, a iz ljudske perspektive je vjera. Pokušajmo probuditi svoju vjeru i pomognimo onima kojima to treba – naglasio je Uzinić.  

Nazočnima se obratio i ravnatelja Caritasa Dubrovačke biskupije don Robert ćibarić.
– Sutra je prva godišnjica od blagoslova prostora Caritasa i početka djelovanja prostora u kojem se razmjenjuje „materijalizirana ljubav“ mnogih. Sve što vidite ovdje dio je povjerenja kojeg nam poklanjaju mnogi. Velika je to čast, ali i obveza koju prihvaćamo s poštovanjem prema svima  i onima koji su dali i onima koji su ili će pomoć primiti, a sve u duhu kršćanske ljubavi. Zato smo danas ovdje kako bi svima vama još jednom zahvalili na vašem doprinosu u radu Caritasa Dubrovačke biskupije. Također, koristim priliku da putem naših medija, koji su također svojim djelovanjem dali svoj doprinos – zahvalim svima koji
su se na bilo koji način uključili u naš rad. Svi ste vi dio velike Caritasove obitelji, ali i svima vama pripada godišnja nagrada Grada Dubrovnika koju smo dobili i na kojoj zahvaljujemo Gradu Dubrovniku kao i našem predlagatelju gosp. Goranu Violiću pročelniku DUZS – rekao je među ostalim don Robert Ćibarić. 
 

Caritas dodijelio zahvalnice

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist