Kultura

‘Cantervilski duh’ u Slavici

'Cantervilski duh' u Slavici

U sklopu filmskog programa 64. Dubrovačkih ljetnih igara bit će prikazana ekranizacija djela Oscara Wildea „Cantervilski duh“ iz 1987. godine u režiji Paula Bogarta večeras, 20. kolovoza u 21 sat u ljetnom kinu Slavica.

Zaplet počinje kada američka obitelj dođe u Englesku kako bi preuzela vlasništvo nad naslijeđenim starim dvorcem, gdje nailaze na duha Sir Simona koji će se poslužiti svim trikovima kako bi preplašio nove vlasnike i otjerao ih s imanja. Slavni Sir John Gielgud odigrao je u „Cantervilskom duhu“ naslovnu ulogu 300 godina starog duha koji će naći neočekivana prijatelja u petnaestogodišnjoj tinejdžerici (Alyssa Milano) koja želi izazvati nevolje ocu (Ted Wass) i novoj maćehi (Andrea Marcovicci).

Filmski program 64. Dubrovačkih ljetnih igara ostvaren je u suradnji s Kinematografima Dubrovnik i pod pokroviteljstvom Croatia osiguranja, a ulaznice za sve projekcije dostupne su na internetskim stranicama Igara, na blagajnama Igara u Festivalskoj palači i na Stradunu te na kino ulazu dva sata prije projekcije po cijeni od 30 kuna.

Pročitajte još

[FOTO] Pogledate tko je sve uživao na tratamentu nakon ‘Umišljenog bolesnika’

Dulist

‘UMIŠLJENI BOLESNIK’ U KMD-u izveden posljednji premijerni naslov sezone

Dulist

KONCERT U CRKVI MALE BRAĆE Obilježeno 220 godina smrti Ivana Mane Jarnovića

Dulist