Sport

Buzetski dani s dulistom

Buzetski dani s dulistom

Dubrovački automobilisti proteklih su dana sudjelovali na Međunarodnoj brdskoj auto utrci „Buzetski dani“. Na utrci koja je privukla više od 170 vozača, dubrovački Auto klub je osvojio naslov klupskih prvaka.

Inače u pojedinačnom poretku, Ivan Pulić osvojio je 3 mjesto u grupi A i 1. u grupi A7 što ga je ostavilo vodećim u grupi A u prvenstvu Hrvatske.

Maro Franić osvojio je 1. mjesto u  grupi H 24, a 16 godišnji Stijepo Manenica osvojio je 3. mjesto u N2. Mario Barović osvojio je 1. mjesto u N1 i praktički je osigurao naslov prvaka u grupi N. Maro Slade osvojio je 2. mjesto u klasi E1.

Niko Pulić je zbog problema s bolidom izgubio od glavnog konkurenta Dina Butorca.Inače, Simone Faggioli ukupni je pobjednik i novi rekorder staze spektakularne utrke u Buzetu. Od aktivnog natjecanja oprostio se 65. godišnji Mario Delmoro koji je jedini vozio svih  30 utrka u Buzetu, najvećem i najpopularnijem automobilističkoj utrci u Hrvatskoj pred više tisuća gledatelja. Pravi spektakl dogodio se u čuvenoj okuci  Komušćica gdje su navijači bakljadom dočekali svoje miljenike.Sljedeća utrka u Konavoskoj Ljutoj odlučivat će o ukupnom pobjedniku prvenstva Hrvatske gdje AK Dubrovnik može osvojiti naslov.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist