Grad

Butković stiže u Grad, obići će Lapadsku obalu

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u ponedjeljak će obići radove na modernizaciji i obnovi luka na području Dubrovačko-neretvanske županije. Obilazak će započeti u Dubrovniku gdje će u prisustvu gradonačelnika Mata Frankovića i župana Nikole Dobroslavića obići radove koji se odvijaju na projektu rekonstrukcije i proširenja Lapadske obale.

Ministar će se potom uputiti prema Trpnju na Pelješcu gdje će obići radove rekonstrukciji luke u Trpnju vrijedne 16 milijuna kuna. Posjet će nastaviti na Korčuli gdje će obići radove na rekonstrukciji lukobrana Puntin u luci Korčula te radove na rekonstrukciji lukobrana u ACI Marini Korčula. Program posjeta će završiti u Veloj Luci gdje će sudjelovati na potpisivanju ugovora za radove na projektu izgradnje novog pomorsko – putničkog terminala Vela Luka vrijednog 75 milijuna kuna.

Pročitajte još

Dubrovački obrtnici dobili potpore u iznosu od milijun kuna

Dulist

RAZGOVOR S MIRSOM Udahnimo sadašnjost i izdahnimo prošlost. Stanimo na loptu i budimo bolji ljudi

Andrea Falkoni Račić

Od sutra izmjene u gradskom voznom redu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija