Grad

Butković stiže u Grad, obići će Lapadsku obalu

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u ponedjeljak će obići radove na modernizaciji i obnovi luka na području Dubrovačko-neretvanske županije. Obilazak će započeti u Dubrovniku gdje će u prisustvu gradonačelnika Mata Frankovića i župana Nikole Dobroslavića obići radove koji se odvijaju na projektu rekonstrukcije i proširenja Lapadske obale.

Ministar će se potom uputiti prema Trpnju na Pelješcu gdje će obići radove rekonstrukciji luke u Trpnju vrijedne 16 milijuna kuna. Posjet će nastaviti na Korčuli gdje će obići radove na rekonstrukciji lukobrana Puntin u luci Korčula te radove na rekonstrukciji lukobrana u ACI Marini Korčula. Program posjeta će završiti u Veloj Luci gdje će sudjelovati na potpisivanju ugovora za radove na projektu izgradnje novog pomorsko – putničkog terminala Vela Luka vrijednog 75 milijuna kuna.

Pročitajte još

Za predsjednika Udruge Hrvatski domobran izabran Nikola Bogoje

Dulist

NAJLJEPŠI UKRAS Postavljeni standali za Festu svetoga Vlaha

Dulist

FOTO Tradicionalno grličanje pred Festu od klapa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija