Aktualno

BUTKOVIĆ Do sezone 2022. otvorit ćemo most i voziti se cestama po Pelješcu

BUTKOVIĆ Do sezone 2022. otvorit ćemo most i voziti se cestama po Pelješcu

Teško mi je reći točan dan kad bi to trebalo biti, ali očekujem je da ćemo negdje do sezone 2022. otvoriti i most i voziti se cestama po Pelješcu – rekao je ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković za RTL Danas.
Istaknuo je kako je bilo određenih problema u izgradnji Pelješkog mosta. U lipnju je postojao problem s odlaskom nadzornim inženjera u Kinu, a isto tako i s dolaskom kineskih radnika, zavarivača No problem je riješen.
– Nadzorni inženjeri su otišli u Kinu, radnici su ovdje, prošli su 15 dana karantene. Radovi na svim fazama Pelješkog mosta idu dobro tako da očekujemo da će situacija biti stabilna kao i do sada. Što se tiče rokova, ja sam optimist. Mislim da neće biti velikih kašnjenja, naravno tu moramo uzeti u obzir i činjenicu da ne znamo što će se događati u jesen, ali radimo sve da olakšamo funkcioniranje i radnika i karantene… Tu je jako dobra suradnja i s MUP-om, tu ima naravno radnika koji ne dolaze samo iz Kine nego i iz BiH – rekao je ministar na temu Pelješkog mosta.

Pročitajte još

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist