DuList PROMO

BUTIGA RODEA U MINČETI Omiljeno odredište za sve ljubiteljice europske obuće

BUTIGA RODEA U MINČETI Omiljeno odredište za sve ljubiteljice europske obuće

Današnji ritam života cijeli dan nas drži u akciji. Ujutro izađemo iz svojih domova i vraćamo se tek navečer. To znači da obuću koju obuvamo ujutro nosimo cijeli dan. Baš zato jako je važno da nosimo kvalitetnu, udobnu i kožnu obuću, od materijala koji ‘dišu’.

Rodea je to prepoznala i u svojoj ponudi ženske i muške obuće nudi isključivo udobnu i kvalitetnu obuću europskih proizvođača.

Ostvarili smo odličnu suradnju sa poznatim europskim brandovima i proizvođačima Panama Jack, Wonders, Yokono, Gioseppo, Igi&Co, Sanabella, Mjus – Olip. Ono čim se najviše ponosimo su naši hrvatski proizvođači Gis, Galko, Papuča, Spalatina,…. Svi naši dobavljači rade sa kožom i visoko kvalitetnim bojama koje nemaju nikakve štetne utjecaje na kožu. Najveći smo prodavač GIS kožnih sandala ručne izrade. Rijetko će te više i sresti ženu koja nema GISove sandale u svom ormaru. Naši strani kupci su također prepoznali kvalitetu ovih kožnih sandala te ih rado kupuju i nose iz Hrvatske kao uspomenu.

Posjetite naše prodajno mjesto Rodea u RK Minčeta, Teslina 2 i za proljetne dane izaberite tenisice, mokasine, balerinke ili polusandale, a za ljetne dane sandale i natikače. Naše iznimno uslužno, ljubazno i educirano prodajno osoblje rado će vas savjetovati i pomoći pri odabiru obuće.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist