DuList PROMO

DUNEA I ŽUPANIJA Znanjem do EU fondova

DUNEA I ŽUPANIJA Znanjem do EU fondova

Započele aktivnosti formiranja novog FLAG-a na području Dubrovačko-neretvanske županije

Regionalna agencija DUNEA organizirala je, prošli tjedan u Dubrovniku, radionicu o mogućnosti osnivanja Lokalne akcijske grupe u ribarstvu (FLAG) za područja Dubrovačko-neretvanske županije koja nisu pokrivena postojećim FLAG-om Južni jadran. Područja grada Dubrovnika, općina Župa Dubrovačka, Konavle i Mljeta imaju potencijale i potrebe za razvoj ribarstva. Osnivanjem novog FLAGA postiglo bi se uspješnije i učinkovitije djelovanje na terenu u skladu sa specifičnim potrebama lokalnih zajednica, a što će omogućiti povlačenje značajnih sredstava iz fondova EU.
FLAG Južni Jadran među najuspješnijima je u Republici Hrvatskoj u korištenju sredstava EU, te u suradnji s Regionalnom agencijom DUNEA trenutno realizira 18 projekata vrijednih 6.376.819,28 kuna, poput adaptacije i opremanja postojećih ribarnica, izgradnje i nabave novih ribarnica, nabave specijalizirane dizalice i višenamjenskih plovila, sufinanciranja raznih manifestacija koje promiču ribarstvo i školjkarstvo, što opravdava napore pri osnivanju još jednog FLAG-a na nepokrivenom području DNŽ.
Radionica je održana u sklopu provedbe projekta “Znanjem do EU fondova” kojim Regionalna agencija DUNEA pruža savjetodavnu pomoć javnopravnim tijelima s područja DNŽ u pripremi I provedbi EU projekata.

DUNEA I ŽUPANIJA Znanjem do EU fondova

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist