Zanimljivosti

Budućnost nade u Stonu

Budućnost nade u Stonu

Ovogodišnje izdanje Kinookus Food Film Festivala započet će večeras u Stonu. Drugo izdanje ove od mnogih kvalitetom prepoznate manifestacije započinje ceremonijom otvorenja u 20 sati ispred Kneževa dvora u Stonu.

Nakon otvaranja slijedi prva festivalska projekcija – film „Budućnost nade“ redatelja Henryja Batemana. Uz tratamenat s prepoznatljivim okusima jedne od posljednjih oaza ladanjskog stila života sve okupljene zabavljat će dubrovački „Valetudo“. Njihovi ritmovi oživjet će stonske ulice, koje će do nedjelje brojnim projekcijama i festivalskim događajima krenuti u potragu za „Hranom i dientiteom“ što je ovogodišnja tema Kinookusa.

Ukoliko ne stignete večeras, a usitinu puno je razloga da se potrudite stići u Ston, svaki dan novi programi obogatit će festivalski program, a posebno je za najmlađe osmišljen subotnji program s radionicama, filmovima prilagođenim njihovom uzrastu i cjelodnevnim druženjem. Svakog dana s Pila kreće organizirani festivalski autobus, a raspored možete pročitati niže ili na stranicama Kinookus Food Film Festivala .

mg

Pročitajte još

U SRIJEDU Glazbeni kviz za sve generacije u Lazaretima!

Dulist

FRANO MAŠKOVIĆ DANAS SLAVI Mačak sretan rođendan!

Dulist

SVE VEĆA ROBOTIZACIJA PROIZVODNJE Što to znači za vrijedne ljudske ruke?

Dulist