Zanimljivosti

Bruno Šimleša sa suprugom Majom prepješačio je Hrvatsku, a u subotu stižu na Prevlaku!

Nakon 600 kilometara i 25 dana hoda preko planinskih masiva Dinare, Svilaja, Biokova, te Pelješca i Srđa, Bruno Šimleša sa suprugom Majom završava avanturu života ove subote u podne na najjužnijoj kopnenoj točki Hrvatske, rtu Oštro na Prevlaci!

Ovogodišnje putovanje nastavak je prošlogodišnje akcije s ciljem prikupljanja pola milijuna kuna za psihološku pomoć oboljelima od raka, odnosno za rad Udruge SVE za NJU, tijekom koje su Bruno i Maja propješačili više od 500 kilometara – od rta Kamenjak pa sve do Knina, gdje se nastavilo ovogodišnje putovanje, te prikupili više od polovine ukupno predviđenog novčanog iznosa, točnije 321.000 kuna.

Donacije prikupljene tijekom kampanje u potpunosti će se iskoristiti za rad Udruge SVE za NJU, koja već dugi niz godina pruža stručnu i prijeko potrebnu psihološku pomoć ženama oboljelima od raka, te ih je moguće uplatiti putem web stranice Čini pravu stvar i Keks Pay aplikacije.

 

Pročitajte još

Zamislite izjesti 2100 kamenica u jednom danu? Sveto Pejić: ‘Sjećam se priče, ali idealna mjera je tri-tri!’

Dulist

Luka, Lucija i Stanka primjer su nesebičnosti i plemenitosti. Što su nam otkrili mladi medicinari?

Dulist

DOJMOVI AMERIKANCA KOJI ŽIVI U DUBROVNIKU ‘Svi su visoki i prelijepi’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija