Sport

Bridžisti na turniru u Francuskoj, Zvrko i Majstorović na sedmom mjestu!

bridz klub

Obnovljen je projekt razmjene Bridž kluba Dubrovnik i bridž kluba Rueil-Malmaison u Francuskoj, javljaju iz ovog kluba. Naime, Bridž klub Dubrovnik se odmah nakon potpisivanja sporazuma o prijateljstvu i suradnji dvaju gradova 2011. godine aktivno uključio u realizaciju projekata razmjene.

-Naši su igrači u tri navrata sudjelovali na godišnjim turnirima prijateljskog grada već od 2012. godine. Francuski igrači sudjelovali su na parskom prvenstvu Dubrovnika 2014. godine. Nakon duže stanke, pokrenuta je inicijativa za obnovu te razmjene. Grad Dubrovnik spremno je prihvatio prijedlog Bridž kluba Dubrovnik i uključio bridž u program suradnje s Rueil-Malmaisonom – navode iz kluba.

Na turniru koji se održao 2. ožujka ove godine u Rueil-Malmaisonu sudjelovalo je ukupno 154 igrača, od kojih četvero iz Dubrovnika. Dubravka Zvrko i Mario Majstorović plasirali su se na sedmo, a Elizabeta Putica i Marija Kluth na 74. mjesto.

-Posebno nas veseli što je u dvorani za igru bila vidno istaknuta zastava Republike Hrvatske i što su organizatori prije početka turnira predstavili naše igrače osobno i zahvalili im na sudjelovanju. Isto je učinio i gradonačelnik Rueil-Malmaisona Patrick Ollier prilikom objave rezultata. Uz zahvale Bridž klubu Rueil-Malmaison kao organizatoru turnira te Gradu Dubrovniku i Gradu Rueil-Malmaisonu kao pokroviteljima razmjene, donosimo rezultate – ističu.

Pročitajte još

Dubrovnik je spreman za EURO2024, gdje vi pratite utakmicu?

Dulist

Branimir Herceg novo Jugovo pojačanje, Rino Burić produžio ugovor

Dulist

Gradonačelnik čestitao Atletskom klubu Dubrovnik na osvajanju 14 medalja

Dulist