DuList IN

‘Brdo’ medalja za naše plesačice

plesno rekreacijski studio dubrovnik 6

Izvrsne rezultate ostvarili su Plesno rekreacijski studio Dubrovnik i Mažoretkinje Grada Dubrovnika na međunarodnom natjecanju ‘World International Dance Open Zagreb Finale’. Na desetom izdanju jednog od najvećih svjetskih natjecanja koje se proteklog vikenda održalo u Dvorani Sutinska vrela u Zagrebu, svoje plesno i sportsko umijeće pokazalo je preko 10 tisuća plesača iz cijelog svijeta.

Dubrovački plesači iz Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik predstavili su se s brojnim koreografijama za koje su osvojili odlične rezultate. Zumba Kids i Teensi predstavili su se u grupnim i formacijskim kategorijama pod Fitness Dance Kids/Junior i Latin Show Kids/Junior te s ukupno deset koreografija za koje su osvojili 10 zlatnih odličja. IBFF Fit Kids predstavili su se u solo i duo kategorijama pod Fit Kids i Acro Dance te s ukupno 9 koreografija za koje su osvojili sljedeće rezultate: Lota Mitrović /Fit Kids A Solo Kids/ Elements – osvojeno 6. mjesto; Tessa Marčinko /Fit Kids A Solo Junior/ Crystallize – osvojeno 8. mjesto; Mare Mirović /Fit Kids B Solo Kids/ Senbonzakura – osvojeno 7. mjesto; Dea Prčan /Fit Kids B Solo Junior/ Take Flight – osvojeno 7. mjesto; Mara Slade /Acro Dance B Solo Kids/ Masquerade – osvojeno 2. mjesto; Karla Haklička /Acro Dance B Solo Junior/ Underground – osvojeno 5. mjesto; Lara Bujak i Tessa Marčinko /Fit Kids A Duo Junior/ Lost Girls – osvojeno 2. mjesto; Mare Mirović i Lota Mitrović /Fit Kids A Duo Kids/ Artemis – osvojeno 2. mjesto i Antea Jović i Lara Bujak /Fit Kids B Duo Junior/ Guardian – osvojeno 2. mjesto.

Mažoretkinje Grada Dubrovnika također su se predstavile na ovogodišnjem ‘World International Dance Open Zagreb Finale’ u grupnim kategorijama pod Majorette A i B Group Junior te s ukupno dvije koreografije za koje su osvojile 2 zlatna odličja.

-Ovim putem od srca čestitamo našim vrijednim plesačima, koji su zajedničkim snagama ponovno dali sve od sebe i to potvrdili izvrsnim rezultatima na ovom spektakularnom međunarodnom natjecanju. Zadovoljni ostvarenim rezultatima, nastavljamo s intenzivnim radom i pripremama za nadolazeće nastupe i natjecanja – poručuje voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik i Mažoretkinja Grada Dubrovnika Paola Šutić.

Foto

Pročitajte još

(FOTO) SLANO FILM DAYS Večaras finale s ‘Palim lišćem’

Dulist

Znate li što je K-dog? Možete ga probati u Lazaretima!

Dulist

[FOTO] Ana Rucner s Dubrovčanima pozdravila izlazak prvog ljetnog sunca!

Dulist