Grad

BRAVO, LJUDI VELIKOG SRCA Na aukciji za Gogu prodane sve slike, prikupljeno preko 71 tisuće kuna

Predivne vijesti stižu iz organizacijskog tima koji je pokrenuo humanitarnu aukciju umjetničkih djela za malenu Gogu Knego. Na aukciji koja je završena u ponoć sve su slike prodane te je prikupljen iznos od 71 425 kuna! Organizacijski tim, a posebno dubrovačka umjetnica Iris Lobaš Kukavičić koja je svojih 30-ak kolega okupila u ovu hvalevrijednu aukciju te župska profesorica Davorka Bronzić koja je pokrenula Facebook stranicu ‘ZA GOGIN KORAK’ od srca zahvaljuju svim sugrađanima koji su se odazvali ovoj aukciji.

-Posebna zahvala svim umjetnicima koji su donirali svoje radove, kupcima i svim ljudima velikog srca koji su sudjelovali u aukciji. Voli vas Goga – objavili su na Facebook stranici ‘ZA GOGIN KORAK’.

Ukoliko ipak niste sudjelovali u ovoj aukciji, imate priliku malenoj Gogi pomoći kako bi mogla nastaviti potrebno liječenje i uplatom na:

TEKUĆI RAČUN OTP BANKA
HR5324070003262082133

ŽIRO RAČUN
HR8724070003106675881

ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA
SWIFT CODE
OTPVHR2X

Foto: Facebook/ZA GOGIN KORAK

Pročitajte još

OBILAZAK GRADILIŠTA AGLOMERACIJE ‘Ovo je povijesno ulaganje u vodoopskrbni i kanalizacijski sustav grada’

Dulist

Dođite na Stradun, zaigrajte tombolu, učinite dobro djelo i zabavite se!

Dulist

DR. MARIO ČURLIN I DR. ORSAT JOHN Liječnički dvojac za pohvalu! Sami kupili svoju ordinaciju

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija