Kultura

BRAVO, KOLARINI! Osvojili su sve što su mogli na Festivalu hrvatskih kazališnih amatera

Sve smo dobili što se moglo – napisali su Kolarini nakon uspješnice na 61. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Vodicama. U ruke im je otišao Grand Prix festivala za najbolju amatersku predstavu u cijelosti u Hrvatskoj ‘Mare Fjočica’ autora Joza Lovrića i u režiji Paola Tišljarića.

Ivan Boban za ulogu kapetana Cvijeta osvojio je nagradu za glavnu mušku ulogu. Leo Mrkić za ulogu je Djura osvojio nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu.

-Za glavnu žensku ulogu 3 u1 – Marinka Metković za ulogu Mare Fjočice, Jelena Maržić za ulogu susjede Line i Jelica Čučević za ulogu susjede Lukre – istaknuli su.

Cjelokupni festivalski program u Kulturnom centru Vodice budno je pratilo stručno Prosudbeno povjerenstvo u sastavu: glumica, redateljica i teatrologinja dr. sc. Dubravka Crnojević-Carić, dramatičarka i kazališna kritičarka Gordana Ostović i kazališni kritičar Igor Ružić.

 

Pročitajte još

VELIKI USPJEH KOLARINA Predstava ‘KARAOKE SHOW’ ide na XV Gumbekove dane!

Dulist

Đana Kahriman i Šimun Končić uz maestra Pavla Zajceva nastupaju u Dvoru

Dulist

‘IZ DUBINE SRCA’ Ukrajinska umjetnica Olena Sokolovska otvara izložbu u Sponzi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija