Aktualno

BRAVO! Članovi grupe ‘Tata je tata’ prikupili 118 950 kuna za pomoć potrebitima

Danas smo odradili još dvije akcije pomoći potrebitih obitelji grada i okolice. Jednoj peteročlanoj obitelji smo pomogli s donacijom od 1500 kn, dok smo drugoj četveročlanoj obitelji pomogli sa spenzom i kupnjom novih teniski za dvije curice – obavijestio je na svom Facebook profilu novinar i član grupe ‘Tata je tata’ koja je uz Dubrovnik i okolicu, od prvih trenutaka bila angažirana u pružanju pomoći potresom pogođenim područjima na sjeveru Hrvatske.

– Ovim putem bi Vas htjeli obavijestiti malo i o ukupnom stanju sredstava koje smo uz vašu pomoć uspjeli prikupiti, kako bi mogli po potrebi pomagati svim obiteljima koje nam se obrate za pomoć, a nažalost konstantno nam dolaze novi upiti. Ukupni prihodi od donacija koje uključuju i vaše donacije za malog Marka iz Letovanića i njegovu obitelj, kojima smo kupili materijal za krov kuće, iznose impresivnih 118 950 kuna. Kad od tog iznosa odbijemo dvije spenze koje smo uzeli za dvije potrebite obitelji i sredstva koja smo dali za krov kuće malog Marka, trenutno na računu grupe Tata je Tata imamo na raspolaganju iznos od 103 343 kuna, s kojim ćemo nastaviti s pomaganjem svih onih obitelji koje nam se obrate za pomoć, imajući u fokusu obitelji s djecom kao prioritetnu skupinu. Bez Vas i Vaše pomoći ništa od ovoga svega ne bi bilo moguće i još jednom se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, jer bez vas svih naša dobronamjerna misija bi bila nemoguća. Zato još jednom veliko i iskreno hvala svima, a mi nastavljamo s našom humanom misijom dalje. Dobro je činiti dobro – zaključio je Saltarić ispred Facebook grupe ‘Tata je tata’.

Foto: Arhiva

Pročitajte još

NAJAVA RADOVA Tko je u petak bez struje?

Dulist

PRED VRATIMA JE PROMJENA VREMENA Za vikend pripremite ombrele

Dulist

Dubrovčanin Đuro Sessa na čelu Europske udruge sudaca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija