Aktualno

BRAVO! Članovi grupe ‘Tata je tata’ prikupili 118 950 kuna za pomoć potrebitima

Danas smo odradili još dvije akcije pomoći potrebitih obitelji grada i okolice. Jednoj peteročlanoj obitelji smo pomogli s donacijom od 1500 kn, dok smo drugoj četveročlanoj obitelji pomogli sa spenzom i kupnjom novih teniski za dvije curice – obavijestio je na svom Facebook profilu novinar i član grupe ‘Tata je tata’ koja je uz Dubrovnik i okolicu, od prvih trenutaka bila angažirana u pružanju pomoći potresom pogođenim područjima na sjeveru Hrvatske.

– Ovim putem bi Vas htjeli obavijestiti malo i o ukupnom stanju sredstava koje smo uz vašu pomoć uspjeli prikupiti, kako bi mogli po potrebi pomagati svim obiteljima koje nam se obrate za pomoć, a nažalost konstantno nam dolaze novi upiti. Ukupni prihodi od donacija koje uključuju i vaše donacije za malog Marka iz Letovanića i njegovu obitelj, kojima smo kupili materijal za krov kuće, iznose impresivnih 118 950 kuna. Kad od tog iznosa odbijemo dvije spenze koje smo uzeli za dvije potrebite obitelji i sredstva koja smo dali za krov kuće malog Marka, trenutno na računu grupe Tata je Tata imamo na raspolaganju iznos od 103 343 kuna, s kojim ćemo nastaviti s pomaganjem svih onih obitelji koje nam se obrate za pomoć, imajući u fokusu obitelji s djecom kao prioritetnu skupinu. Bez Vas i Vaše pomoći ništa od ovoga svega ne bi bilo moguće i još jednom se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, jer bez vas svih naša dobronamjerna misija bi bila nemoguća. Zato još jednom veliko i iskreno hvala svima, a mi nastavljamo s našom humanom misijom dalje. Dobro je činiti dobro – zaključio je Saltarić ispred Facebook grupe ‘Tata je tata’.

Foto: Arhiva

Pročitajte još

PROMOCIJA NA IZRAELSKOM TRŽIŠTU Sviđa li vam se ‘Židovska tura u Dubrovniku?’

Dulist

GUŽVA NA GRANICI Kilometarska kolona na Kleku, čeka se i više od sat vremena

Dulist

DRUGI U HRVATSKOJ! Matej Perak zadatke iz matematike rješava za dvije sekunde

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija