Sport

BOŽIĆNI DOMJENAK Rukometaši uz obitelj i prijatelje proslavili ovogodišnje uspjehe

RKHM Domjenak 11

Božićni domjenak Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik održao se ove srijede u Sportskoj dvorani u Gospinom polju.

Rukometaši, njihovi prijatelji i obitelji tako su u prigodnoj blagdanskoj atmosferi proslavili ovogodišnje uspjehe. Okupljenima se obratio potpredsjednik kluba Ivo Dragić.

– Ovo naše tradicionalno okupljanje gdje se uvijek susretnemo prije blagdana i napravimo rezime godine. Ovo je najuspješnija sezona rukometnog kluba u 45 godina natjecanja. Ušli smo u najveći razred Hrvatskog rukometa, što je bio san svih prijašnjih generacija. To je bio i moj san, koji se sada ostvario s ove druge strane, ali čestitke svakako idu svim igračima koji su se izborili za to. Nije lako biti među deset najboljih u Hrvatskoj. U Dubrovniku od 220 klubova nitko nije među prvih deset u Hrvatskoj i to u najuspješnijem sportu u Hrvatskoj. Uskoro će Nacionalno vijeće za sport proglasiti rukomet prvim hrvatskim sportom. Naš je drugi uspjeh biti najjužniji klub. 60 tisuća kilometara prijeđemo godišnje, što nije malo. Bez obzira na to što smo možda ‘prvi s druge strane’ uspjeh je ovaj dio prvenstva odraditi na proračunu od prošle godine. A još veći uspjeh će biti završiti ovo prvenstvo, jer proračun za sljedeću godinu ostaje isti (smijeh). No, treba se nadati i vjerovati i očekujem da će nam iduća godina biti puno bolja i da ćemo uspjeti zadržati ovaj status – poručio je Dragić.

Kako je izgledalo domjenak pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca