Aktualno

‘BOŽIĆ PRIJE BOŽIĆA’ Dubrovačke tate pozivaju na još jednu hvalevrijednu akciju

'BOŽIĆ PRIJE BOŽIĆA' Dubrovačke tate pozivaju na još jednu hvalevrijednu akciju

Približava nam se Božić, a samim time i nova predbožićna akcija „Božić prije Božića” dubrovačkih Tata gdje kao i svake godine kupujemo veliku spenzu za obitelji s djecom iz dubrovačkog kraja koje trebaju pomoć – poručili su iz Facebook grupe ‘Tata je tata Dubrovnik’.

– Međutim kakve bi mi to bili Tate da ne mislimo najviše na djecu tako da će kao i svake godine fokus naše akcije biti ujedno i na poklonima za djecu za te obitelji u potrebi tako da im makar ovo Božićno vrijeme olakšamo život i vratimo osmijeh koji se možda sakrio iza oskudice i problema.
Ovo je ujedno i poziv svima vama dragi prijatelji koji niste članovi Facebook grupe Tata je Tata da nam se slobodno javite ako znate neku obitelj s djecom iz Dubrovnika ili uže okoline (naravno uz njihov pristanak, pri čemu kao uvijek čuvamo anonimnost obitelji) da trebaju našu pomoć. Hvala vam na vašoj podršci i svim donacijama s kojima ćete još jedan Božić ulijepšati mnogoj djeci iz Dubrovnika i okolice. Neka čarolija Božića u našem Gradu započme od dubrovačkih Tata… – kazali su.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist