Aktualno

Zastoj u prometu kod ‘Bourbona’, izvode se radovi za brži pristup internetu

Ulica bana Josipa Jelačića, poznatija kao Bourbon, zatvorena je za promet pješaka i privatnih vozila zbog radova. U ponedjeljak u poslijepodnevnim satima na samom početku ulice zatekli smo rampu, a prolaz je dozvoljen samo vozilima gradilišta.

Iz Grada Dubrovnika na naš upit odgovorili su kako ulica nije zatvorena već se radilo o privremenom zastoju zbog radova:

– U popodnevnim satima došlo je do kraćeg zastoja u prometu zbog izvođenja radova na projektu „Razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Dubrovnika“. Riječ je o projektu kojim će se korisnicima na području Dubrovnika osigurati ultra brzi optički internet, a radi se o manjim zahvatima u popodnevnim i večernjim satima kojima se minimalno ometa svakodnevni život građana, odgovorili su iz Grada.

Banner 300x250 DU 1

Podsjetimo, nedavno su se izvodili radovi na rekonstrukciji sekundarnog vodoopskrbnog cjevovoda zbog čega se promet u ovoj ulici odvijao se uz privremenu prometnu regulaciju. Inače, Bourbon je tijekom 2019. čak šest mjeseci bio zatvoren za promet zbog opasnosti od urušavanja te oštećenja vodovodne cijevi u trupu ceste.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist