Aktualno

BORO ĐMIJA ‘Volio bih imati ženu i dijete, i živjeti na otoku – bez stresova’

Psiholozi i mentalni treneri Ana Černešek i Igor Černeše dali su zadatak kandidatima showa ‘Život na vagi’ da naprave projekciju onoga gdje sebe vide za pet godina. Dubrovčanin Boris Bonić, poznatiji kao ‘Boro Đmija’, tijekom tog projekta naslikao je sliku mora, galebova i otoka.

-Razmišljao sam da živim na jednom otoku, miran život, zdrava prehrana, nema turbulencija i nema stresova. Da bude mir za dušu i da imam za sebe vremena, radim slike i od toga živim – objasnio je svoju projekciju budućnosti, kako prenosi RTL.

-Želim smršavjeti i srediti da može izaći van u grad i upoznati srodnu dušu. Napraviti zajednicu s djetetom jer volim djecu i želio bih imati dijete. Jako se osjećam usamljen. U životu kad imaš ženu i dijete veselje ti je! Mislim, ne možeš sam živjeti, nisi jedinka –  zaključio je Boris.

Pročitajte još

U ČETVRTAK I PETAK Svečana promocija 334 studenta Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

Srijedom se čita DuList!

Dulist

PROVJERILI SMO Hoteli i kampovi razvili protokole za testiranje, gostima nude i kućne testove

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija