Grad

BOLJE NEGO 2019. Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo preko 2.500 gostiju

BOLJE NEGO 2019. Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo preko 2.500 gostiju

Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo je u Dubrovnik preko 2500 gostiju. Inače, ovogodišnji, 9. festival otvoren je protekle subote paljenjem prve adventske svijeće i uključivanjem blagdanske rasvjete uz koncert grupe Dalmatino na prepunom Stradunu.

Kako navode iz Turističke zajednice grada Dubrovnika, osim brojnih građana, ovogodišnje otvaranje uveličali su i brojni gosti koji su posjetili Dubrovnik te uživali u bogatom programu i ceremoniji otvaranja. U subotu, 26. studenog u Dubrovniku je boravilo 2.685 posjetitelja. Najviše gostiju bilo je iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Albanije, Njemačke, SAD-a, Kosova i Crne Gore. Prema podacima iz sustava eVisior, na otvaranju Dubrovačkog zimskog festivala 2019. godine zabilježeno je 2.400 gostiju, a 2021. njih 990.

Osim sudjelovanja s brojnim događanjima u program Dubrovačkog zimskog festivala, za brojne posjetitelje i goste grada Dubrovnika, Turistička zajednica grada Dubrovnika organizira besplatne tematske razglede grada Pomorski i Kozmopolitski Dubrovnik, svaku srijedu i subotu, na hrvatskom i engleskom jeziku te poklanja nastup FA Linđo svake subotnje jutro.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist