Aktualno

BLIŽI SE EURO Mijenja se iznos glavne nagrade u ‘Milijunašu’

I popularni kviz ‘Tko želi biti milijunaš’ prelazi u eure, ali na žalost njegovih sudionika, glavna nagrada ipak neće iznositi milijun eura. Iznosi će, kažu s HRT-a, u prebacivanju u eure ipak narasti, a glavna nagrada, prema izvorima Slobodne Dalmacije, iznosit će 150 tisuća eura, odnosno, milijun i sto trideset tisuća kuna.

S obzirom na to da se ‘Milijunaš’ snima unaprijed, epizode s eurima već su u punom pogonu, a prva će se na HRT-u emitirati 5. siječnja 2023. godine.

Iako se u popularnom kvizu više ne osvaja milijun, licenca nalaže da ime kviza ostane isto. Ipak, postoje i zemlje u kojima pobjeda u ‘Milijunašu’ doista donosi milijun eura – Austrija, Nizozemska, Italija, Španjolska, Njemačka… Podsjetimo, samo je jedna osoba u Hrvatskoj dosad osvojila glavnu nagradu od milijun kuna. Godine 2003. to je pošlo za rukom tada 30-godišnjoj Virovitičanki Miri Bičanić.

Foto: screenprint YT 

Pročitajte još

Predstavnici TZ-a grada Dubrovnika u Luksemburgu

Dulist

Prosječna svećenička plaća raste na 1000 eura, biskupska na 1640 eura

Dulist

Šutalo, Pavić i Oberan na Grand Prix-u u Portugalu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija