Aktualno

‘BJELIN’ DARKA PERVANA Sva prodaja Rusiji i Bjelorusiji bit će prekinuta, šalju donacije za Ukrajinu

'BJELIN' DARKA PERVANA Sva prodaja Rusiji i Bjelorusiji bit će prekinuta, šalju donacije za Ukrajinu

Bjelin osuđuje ničim izazvanu rusku agresiju, izrugivanje međunarodnom pravu i izravan napad na demokratske vrijednosti. Ruski ničim izazvan rat protiv Ukrajine stvorio je humanitarnu krizu. Putin snosi punu odgovornost za gubitak desetaka tisuća života i mnogo više ozlijeđenih, za gubitak domova svih ljudi koji su ih bili prinuđeni napustiti, zapisat će u službenom priopćenju za medije. Pročitajte ga do kraja!

Bjelin i ostatak grupacije u potpunosti podržava sankcije koje su Švedska, Hrvatska, EU i druge zemlje saveznice uvele protiv Putinove Rusije. Stoga, s trenutnim učinkom, sva prodaja Rusiji i Bjelorusiji bit će prekinuta. Bjelin grupa još uvijek istražuje kako različite tvrtke mogu učinkovito pomoći u ovoj situaciji. Osim toga, Ukrajini i njezinom narodu potrebna je sva pomoć koju mogu dobiti, kako financijsku tako i za svoju obranu. – kaže Darko Pervan predsjednik Uprave Pervanovo Invest AB, Bjelinova vlasnička tvrtka.

Kao prvi korak u financijskoj potpori Ukrajini, Bjelin je donirao Crvenom križu i UNHCR-u, koji podržava ljude u bijegu. Osim toga, Bjelin će također donirati dio prihoda od online prodaje za pomoć Ukrajini.

Mnoge švedske tvrtke pokazale su podršku Ukrajini, poslale su pomoć i osudile ruske postupke. Bjelin je izrazio želju da se više tvrtki u poslovanju Švedske i Hrvatske odluči slijediti ovu liniju i da se trend povećanja podrške Ukrajini nastavi. Ovo utječe na sve nas.

 

Pročitajte još

‘RIM TIM TAGI DIM’ Baby Lasagna pobjednik je Dore!

Dulist

JARAK ZGROŽEN ‘Nož u grudi nedužnom mladiću je obično, a ne teško ubojstvo?’

Dulist

Ovog ponedjeljka daruj krv i spasi život!

Dulist