DuList IN

Bit će to iskustvo za pamćenje! Uskoro počinje Plesna invazija u Lazaretima

Bit će to iskustvo za pamćenje! Uskoro počinje Plesna invazija u Lazaretima

Plesna invazija održava se od idućeg tjedna u Lazaretima. Riječ je o projektu koji se održava u suradnji Plesnog studija Lazareti i Dubrovačke baštine u Lazaretima a od 9. do 14. kolovoza u programu će sudjelovati pet različitih plesnih mentora koji će s polaznicima obraditi razne plesne tehnike.

To su Petra Ravbar (jazz, lyrical), Valentina Walme (latin), Gabriela Pilić (latin), Andrea Granić (musical theatre, fusion) i Dijana Jajčević (show dance, contemporary).

Svi mentori profesionalni su plesači i osvajači brojnih međunarodnih i svjetskih odličja, neke od njih gledamo u različitim emisijama na televizijskim programima kao što su Ples sa zvijezdama, Tvoje lice zvuči poznato, navode organizatori.

Plesna invazija namijenjena je svim plesačima i rekrativcima koji imaju više od 7. godina. Polaznici će imati intenzivne treninge svaki dan koji će se odvijati u dvije lađe, a posljednji dan, 14. kolovoza, na platou Lazareta održat će se i Gala večer, produkcija. Tu će polaznici prezentirati koreografije koje su pripremili s mentorima tijekom invazije, a zaplesat će i neki od mentora plesača.

– Veselimo se ovom rasplesanom tjednu u Lazaretima i vjerujemo kako će biti svim polaznicima iskustvo za pamćenje – ističu organizatori.

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist