Aktualno

Besplatno se informirajte o solarnoj energiji!

Turneja Dobra energija održat će se u Dubrovniku u četvrtak, 21. rujna. Kampanja je to kojom Zelena energetska zadruga (ZEZ) potiče solarnu energiju u vlasništvu građana. Turneja svim zainteresiranim građanima Dubrovnika donosi prilike za besplatno informiranje o solarnoj energiji za kućanstva. Iz Grada Dubrovnika navode kako će ovo za građane ujedno biti prilika za saznati više o aktualnom Javnom pozivu Grada Dubrovnika za sufinanciranje projektne dokumentacije solarnih elektrana za obiteljske kuće koji je otvoren do početka listopada.

Turneja Dobra energija u Dubrovniku održat će se prema sljedećem rasporedu:

Sunčani dnevni boravak – od 10 sati, ispred Studentskog doma Dubrovnik

Mjesto za informiranje na kojem će građani, uz besplatnu solarnu kavu, moći upoznati sve komponente male solarne elektrane, upoznati se s digitalnim tečajem Solarna pismenost te napraviti okvirni izračun investicije u vlastitu solarnu elektranu. Predavanje Kako do vlastite solarne elektrane? – od 18:00 sati, Studentski dom Dubrovnik

Informativno predavanje na kojem će građani imati priliku čuti detaljne informacije o realizaciji i korištenju solarnih elektrana – od troškova, uvjeta koje je potrebno zadovoljiti, do obračuna i učinkovitog korištenja solarne energije u kućanstvu.

Prijave za sudjelovanje na predavanju možete pronaći ovdje.

Pročitajte još

BUDUĆE INVESTICIJE Lapad s 500 novih hotelskih ležajeva!

Andrea Falkoni Račić

SVEČANO OTVORENJE Dubrovački medijski dani posvećeni dezinformacijama

Dulist

HZJZ O RIZICIMA Što je fentanil i zašto je toliko opasan?

Dulist