Aktualno

BESPLATNO PREDAVANJE ‘Predstavljanje kreditnih linija za male i srednje poduzetnike’

DURA u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak i HAMAG-BICROM organizira predavanje o programima za kreditiranje poduzetničkih pothvata te jamstvenim fondovima bilo za početnike ili poduzetnike u fazi rasta i razvoja. Predavanje će se održati u četvrtak 31. siječnja 2019. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 10:00 sati.

Cilj predavanja je informiranje poduzetnika početnika kao i onih u fazi rasta i razvoja o dostupnim izvorima financiranja razvoja njihovih poduzetničkih pothvata. Važno je napomenuti da se kamatne stope za ove kreditne linije kreću od 0,5 – 4 % i što je još važnije kreditiraju se i poduzetnici početnici.

Iz Hrvatske agencije zamalo gospodarstvo dolazi nam gđa. Daria Kuvek – Viša analitičarka službe za zajmove koja će vam predstaviti slijedeće programe: INVESTICIJE: ESIF mikro zajam; ESIF mali zajam; Mikro zajam za ruralni razvoj; Mali zajam za ruralni razvoj, OBRTNA SREDSTVA; ESIF mikro zajam i JAMSTVA.

Iz HBOR-a će nam gđa. Mira Krneta, Voditeljica Područnog uredaza Dalmaciju predstaviti slijedeće programe: ESIF kredite za rast i razvoj, Startup (početnici), žene, mladi i inovatori, Investicijski krediti, Obrtna sredstva, EU fondovi.

Nakon prezentacije kreditnih linija zainteresirani će moći imati i individualno savjetovanja s predavačima.

Prijave se zaprimaju online putem,a više informcija možete dobiti putem e-maia mpuljas@dura.hr ili na telefon 020/640-271

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

Pročitajte još

Gdje ćete navijati i jeste li se već opremili rekvizitima? Pošaljite nam navijačku atmosferu!

Dulist

Dođite u Studentski dom i navijajte za ‘Vatrene’!

Dulist

Napustila nas je profesorica Božena Berdović

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija