Aktualno

BESPLATNO PREDAVANJE ‘Predstavljanje kreditnih linija za male i srednje poduzetnike’

BESPLATNO PREDAVANJE 'Predstavljanje kreditnih linija za male i srednje poduzetnike'

DURA u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak i HAMAG-BICROM organizira predavanje o programima za kreditiranje poduzetničkih pothvata te jamstvenim fondovima bilo za početnike ili poduzetnike u fazi rasta i razvoja. Predavanje će se održati u četvrtak 31. siječnja 2019. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 10:00 sati.

Cilj predavanja je informiranje poduzetnika početnika kao i onih u fazi rasta i razvoja o dostupnim izvorima financiranja razvoja njihovih poduzetničkih pothvata. Važno je napomenuti da se kamatne stope za ove kreditne linije kreću od 0,5 – 4 % i što je još važnije kreditiraju se i poduzetnici početnici.

Iz Hrvatske agencije zamalo gospodarstvo dolazi nam gđa. Daria Kuvek – Viša analitičarka službe za zajmove koja će vam predstaviti slijedeće programe: INVESTICIJE: ESIF mikro zajam; ESIF mali zajam; Mikro zajam za ruralni razvoj; Mali zajam za ruralni razvoj, OBRTNA SREDSTVA; ESIF mikro zajam i JAMSTVA.

Iz HBOR-a će nam gđa. Mira Krneta, Voditeljica Područnog uredaza Dalmaciju predstaviti slijedeće programe: ESIF kredite za rast i razvoj, Startup (početnici), žene, mladi i inovatori, Investicijski krediti, Obrtna sredstva, EU fondovi.

Nakon prezentacije kreditnih linija zainteresirani će moći imati i individualno savjetovanja s predavačima.

Prijave se zaprimaju online putem,a više informcija možete dobiti putem e-maia mpuljas@dura.hr ili na telefon 020/640-271

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist