Županija

BESPLATNE RADIONICE ZA RODITELJE ‘Rastimo zajedno’ u Dječjem vrtiću Konavle

BESPLATNE RADIONICE ZA RODITELJE 'Rastimo zajedno' u Dječjem vrtiću Konavle

Prvi ciklus programa radionica za roditelje najmlađe djece ‘Rastimo zajedno’, u Dječjem vrtiću Konavle, počeo je 12. listopada, a provodi se diljem države i nastao je kao dio šireg programa UNICEF-a za podršku roditeljstvu ‘Prve tri su najvažnije!’.

Glavni cilj Programa radionica jest stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojem roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju iskustva o tome kako žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja, načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu. Više o programu Rastimo zajedno možete saznati na njihovoj web stranici.

U ovaj se ciklus uključilo 10 roditelja koji će se svake srijede od 17 do 19 sati izmijenjivati iskustva, naučiti nešto novo kroz raznovrsne aktivnosti i igre.

Voditeljice ovoga jesenskoga ciklusa jesu odgojiteljica mentorica Jelena Kulišić Barčot, odgojiteljica Jelena Pećar i stručna suradnica psihologinja Tena Erceg.

Za sve one roditelje koji se žele pridružiti, novi je ciklus radionica planiran za siječanj 2017. godine, a prijave možete izvršiti na e-mail tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035.

Pročitajte još

POLICAJCI PREDSTAVILI SVOJE ZVANJE Dani otvorenih vrata u Pločama i Metkoviću

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist