Kultura

BESPLATNE LIKOVNE RADIONICE Posljednji ciklus ‘Pulitikinih subota’ u Atelijeru Pulitika

Započinjemo s posljednjim ciklusom ‘Pulitikinih subota’ u Atelijeru Pulitika u Tvrđavi sv. Ivana, a koje će se održati 15. i 22. listopada u terminu od 10 do 11 sati – naglašavaju iz Umjetničke galerije Dubrovnik.

Besplatne likovne radionice za djecu školskog uzrasta donose pregršt zanimljivosti kroz rad u različitim likovnim tehnikama, upoznavajući se sa slikarstvom i životom našeg dubrovačkog slikara Đura Pulitike. Kako nam je ova godina obljetnička godina u kojoj obilježavamo stogodišnjicu slikarevog rođenja, po završetku svih ciklusa likovnih radionica priredit ćemo izložbu radova „Od subote do subote“ svih polaznika likovne radionice u Galeriji Dulčić Masle Pulitika.

Radionice su osmišljene da ista grupa polaznika sudjeluje u oba termina, namijenjene su djeci osnovnoškolskog uzrasta, a vodi ih muzejska pedagoginja Umjetničke galerije Dubrovnik, Ivona Šimunović.
Ukupan broj polaznika je 12, a prijaviti se možete na email na ivona.simunovic@momad.hr.

Pročitajte još

‘Snažne godine‘ – godine koje su Luciji Kovačević donijele mir i mudrost

Dulist

Miho Baće bit će direktor TUP-a: ‘Zanos je ogroman, sretan sam i počašćen!’

Dulist

100. OBLJETNICA Tematsko stručno vodstvo ‘Bukovčevi ateljei – Cavtat’ u Kući Bukovac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija