Kultura

Dvije glazbene poslastice u sklopu festivala Jesenji glazbeni moskar

U nastavku ciklusa Jesenji glazbeni moskar, Dubrovački simfonijski orkestar priprema dva koncerta za ovaj tjedan.

U utorak, 11. listopada u 20:30 u Dvoru nastupa Klavirski trio u sastavu Loris Grubišić (violina), Vanda Đanić (violončelo) i Alberto Frka (klavir). Dubrovačkoj publici davno poznati i dragi glazbenici osmislili su zanimljiv program s djelima B. Bjelinskog, I. Končića, A. Sorkočevića i C. Saint-Saënsa. Klavirski trio Dubrovnik osnovan je 2008. godine i otad uspješno djeluje predstavljajući zanimljive programe diljem Hrvatske.

U petak, 14. listopada u 20:30 u Dvoru nastupit će Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem maestra Marca Tarduea i pijanisticu Jasminku Stančul. na programu su djela: W.A. Mozart: Koncert za klavir i ork. br. 21 u C duru, K. 467 i W.A. Mozart: Simfonija br. 38 u D duru, K. 504 ‘Praška’.

Sve informacije o programu i ostalim koncertima DSO-a možete na pronaći na www.dso.hr, a svoje ulaznice možete rezervirati putem maila sales@dso.hr ili na broj telefona 091 613 7314.

Kao i uvijek, naše sugrađane na ulazu očekuju brojne pogodnosti pri kupnji ulaznica.

Pročitajte još

U PONEDJELJAK Izložba minijatura u Narodnoj knjžnici Grad

Dulist

Dubrovnik u formi ‘autorske inventure’ velikog Tonka Jovića

Dulist

FOTO/VIDEO Želimir Puljić: ‘Hrvati ne smiju zaboraviti očinsku brigu Ivana Pavla II. u Domovinskom ratu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija