Županija

BESPLATAN SMJEŠTAJ Župski iznajmljivači za djelatnike KB Dubrava osigurali preko 2 tisuće noćenja

BESPLATAN SMJEŠTAJ Župski iznajmljivači za djelatnike KB Dubrava osigurali preko 2 tisuće noćenja

Župski iznajmljivači do sad su djelatnicima Kliničke bolnice Dubrava osigurali preko 2 tisuće noćenja u sklopu akcije ‘Župski tjedan sunca 2021’. Inicijativa je to, podsjetimo, Kulturno-zabavne, ekološke i sportske udruge Kurenat kojom se omogućuje besplatan smještaj u nadolazećoj turističkoj sezoni za razdoblje od pet do sedam dana zdravstvenim djelatnicima Dubrave koji su vrijedno radili tijekom pandemije Covid-19.
Odaziv župskih iznajmljivača je zaista velik, na čemu im se zahvalila i direktorica turističkog ureda Anamarija Kusalo. Prema zajedničkom sastanku i dogovoru predstavnika Kulturno-zabavne, ekološke i sportske udruge Kurenat, TZO Župa dubrovačka i Općine Župa dubrovačka, ravnatelju KB Dubrava Zagreb Ivici Lukšiću bit će poslan registar iznajmljivača koji su nesebično ponudili svoje smještajne jedinice osoblju bolnice. Koncept humanitarne akcije je osmišljen s plemenitim ciljem, ali bez iznajmljivača, poručuju iz župske općine, akcija ne bi uspjela. Za sve one koji se nisu do sad odazvali, a voljni su se priključiti akciji, mogu to i nadalje napraviti te će prikupljene podatke u drugom krugu poslati ovoj zagrebačkoj bolnici.
Predviđeno je da će model rasporeda biti organiziran unutar bolnice nakon čega bi zainteresirani djelatnici bolnice izravno kontaktirali župske iznajmljivače.
-Još jednom veliko hvala svim župskim iznajmljivačima koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji te time pokazali veliko srce i omogućili pokazati sve ljepote našega kraja kao izvrsni domaćini – poručila je direktorica turističkog ureda Anamarija Kusalo.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist