Županija

Nastava u svim školama u Dubrovniku, Župi i Konavlima online, iznimka završni razredi srednjih škola

Osnovne i srednje škole u Dubrovniku, Konavlima i Župi dubrovačkoj od četvrtka 25. veljače prelaze na online nastavu, sve do ponedjeljka 8. ožujka. Preporuka je to Dubrovačko-neretvanske županije objavljena ove srijede, a zbog pogoršanja epidemiološke situacije. Iz nje su izuzeti završni razredi srednjih škola u navedenim jedinicama lokalne samouprave.

-Dubrovačko-neretvanska županija, s obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije na širem dubrovačkom području, a u koordinaciji sa Stožerom CZ DNŽ, ZZJZ DNŽ, Gradom Dubrovnikom i Općinom Župa dubrovačka, dala je preporuku da od četvrtka 25. veljače do ponedjeljka 8. ožujka, sve osnovne i srednje škole u Dubrovniku, Župi dubrovačkoj i Konavlima primjenjuju model C, odnosno da učenici pohađaju nastavu online. Od ove preporuke izuzeti jedino učenici završnih razreda srednjih škola u spomenutim jedinicama lokalne samouprave – navode iz županije.

Podsjetimo, preporuka o uvođenju modela C već je ranije dana za sve osnovne škole u Općini Konavle. Kao i sve prije, i ova današnja preporuka će biti podloSvžna promjenama ovisno o razvoju epidemiološke situacije.

Pročitajte još

SASTANAK U ZAGREBU Korak bliže okrupnjavanju Konavoskog polja

Dulist

Poljoprivrednici, javite se! Otvara se placa i u Čibači

Dulist

[VIDEO] Pogledajte kako Groblje Dubac izgleda iz zraka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija