Kultura

BESPLATAN KONCERT Pop-rock, filmska, jazz i latino glazba večeras ispred sv. Vlaha

Dubrovački simfonijski orkestar tradicionalno priprema koncert za Svjetski dani glazbe. Tako će večeras, 21. lipnja u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika ispred crkve sv. Vlaha nastupit B&P (brass and percussion) septet DSO-a s programom pop-rock, filmske, jazz i latino glazbe od 20 sati.

Ovaj septet čine puhači Džemal Cakić, Martin Hrćan, Toni Kursar, Damir Butigan i Ivan Kušelj, udaraljkaš Alan Polzer i udaraljkašica Karmen Pervitić. Program koji ovi glazbenici priređuju uvijek iznova oduševljava publiku, a riječ je o zanimljivim obradama poznate glazbe iz filmova, jazz obradama, kao i omiljenim pop-rock svevremenskim hitovima. Tako će publika čuti primjerice, glazbu iz “Pink Panthera” i filma “Doručak kod Tiffanyja”, potom glazbu iz „Zvjezdanih staza“, obradu slavne “Nessun dorma” kao i Španjolskog ciganskog plesa, ali i jazz izdanja tradicijski dubrovačkih napjeva poput “Zelene naranče”, “Poletjele bijele vile” i “Župčice”.

Koncert je besplatan, a za posjetitelje će biti osigurana sjedeća mjesta.

Pročitajte još

IZLOŽBA U RUPAMA Do kraja listopada uživajte u arheološkoj baštini Irske

Dulist

PROF. DR. SC. NADA GRUJIĆ ‘Nama nije jasno koliko su dubrovački ljetnikovci vani poznati kao fenomen’

Mia Njavro Banić

‘Dubrovnik u slici i riječi prošlog stoljeća’ u prizemlju Narodne knijžnice

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija