Kultura

‘Engleska čajanka’ u Skočibuhi

U sklopu programa ‘Ljeto u knjižnici’, Dubrovačke knjižnice kreću s radionicama i pričaonicama nazvanim ‘Engleska čajanka’ koje će se održavati u ljetnikovcu Skočibuha (Ul. Anice Bošković 28) svakog drugog petka u 9 sati. Radionice će voditi dr. sc. Janko Andrijašević, profesor književnosti i engleskoga jezika. Prva radionica počinje ovaj petak, 25. lipnja u 9 sati.

Radionice su zamišljene kao jednosatna jutarnja druženja uz čaj, biskvite i pregršt anegdota, fotografija i neobičnosti iz engleske povijesti i kulture o kojima će biti govora. Ovo je ujedno i izvrsna prilika svima onima koji žele utvrditi svoje znanje iz engleskoga jezika bez obzira na zanimanje i životnu dob.

Za ove radionice potrebno se prijaviti preko e-mail adrese press.dkd@gmail.com

Podsjećamo kako je Andrijašević prošle godine u organizaciji Knjižnica vodio radionice engleskoga jezika za treću životnu dob koje su se održavale u Ogranku Lapad te English Conversation Club for Adult Speakers koji se većinom odvijao preko Zooma.

Pročitajte još

PUBLIKA IH ISPRATILA OVACIJAMA Dubrovački sastav kvARTet debitirao na Igrama u Dvoru

Dulist

Španjolska hit predstava hrvatskog autora gostuje u Dubrovniku

Dulist

‘OD PRIČE DO PREDSTAVE’ Ivana Đula organizira zanimljivu dječju radionicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija